Kommentar

De danske medier koger over af begejstring for taxachaufføren Jens Rossen, der smider danske ‘racister’ ud af sin hyrevogn.

Natten til lørdag udtrykker nogle af Jens Rossens kunder taknemmelighed over, at de en sjælden gang kan få lov at køre med en dansk chauffør.

Den aarhusianske venligbo bag rattet går amok og smider straks sine kunder ud af bilen.

“Min arbejdsplads er racismefri,” erklærer Jens Rossen.

Efter bortvisningen af de danske kunder fortæller Jens Rossen sine mellemøstlige taxakolleger, at hans danske kunder er ‘racister’.

“Om natten har langt hovedparten af taxachaufførerne fremmedklingende navne, og jeg blev mildt sagt rørt, da flere af dem (udenlandske taxachauffører, red.) kom og takkede mig,” fortæller den stolte Jens Rossen.

De danske medier hylder den islamofile taxachauffør og glemmer som vanligt at fortælle sandheden.

Taxachaufføren Jens Rossen er et kendt navn i den danske medieverden. Jens Rossen er uddannet journalist og har været en magtfuld repræsentant i fagbevægelsen og Dansk Journalistforbund.

“Vi glemmer bare at fortælle, at mange af de folk, der forsøger at komme hertil, er nogen, der flygter fra bomber, vi selv har været med til at smide,” erklærer Jens Rossen og antyder, at danskerne selv er skyld i de mange velfærdsmigranter fra Mellemøsten.

I dag arbejder journalisten Jens Rossen som taxachauffør i Aarhus, fordi han mener, at Venstres tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har ødelagt mediebranchen.

De danske journalister glemmer også at fortælle, at den fromme Jens Rossen omtaler tidligere integrationsminister Inger Støjberg som ‘løgnhals’ og ‘hadprædikant’.

Samtidig mener Jens Rossen, at det er en ‘god nyhed’, da De Radikale redder de mange udvisningsdømte migranter på Udrejsecenter Sjælsmark.

Jens Rossen er en ægte venligbo, der hader danskerne og ser racisme allevegne. En perfekt historie for de danske journalister, der hylder en af deres egne.

“Dansk Folkeparti er på røven – livet er smukt,” skriver taxachaufføren / journalisten Jens Rossen.

*

Læs om Jens Rossens venligbo-kollega Mads Nygaard her

Se også
Koran-tro ekstremister uenige om vejen, men ikke destinationen: OK at stemme for at undgå Rasmus Paludan og Stram Kurs?

ANNONSE