Nyt

I dag samles muslimer, der er fremmede fjender af Danmark. De vil mindes den iranske terrorleder Qasem Soleimani midt på den danske nationalplads – Rådshuspladsen i København.

Kig godt på Bjarke Olsen Kirkmand (21 år), Jesper Nielsen (20 år), Kim Wadim (36 år), Martin Hjort (20 år) og Henrik Nøbbe (20 år).

Disse fem unge mænd mistede livet i Irakkrigen og gav deres liv for Danmarks sikkerhed.

Alle døde de i ildkamp eller af de forkætrede ‘vejsidebomber’, som terrorister gravede ned og sprængte, når soldaterne kørte forbi.

Det var terrorlederen Qasem Soleimani, der via sin islamiske ‘Quds-milits’ stod bag disse bagholdsangreb. Alle rettet mod de internationale soldater – også de danske.

Flere af de fem danske soldater døde i Basra-området, hvor terrorlederen Qasem Soleimanis islamiske terrorister stod særligt stærkt.

Qasem Soleimani trænede, bevæbnede og sendte de højteknologiske vejsidebomber til sine shiamuslimske terrorister, der udkæmpede en iransk ‘skyggekrig’ i Irak. Det skete på vegne af Soleimani og det iranske præstestyre, der ville overtage magten efter diktatoren Saddam Hussein.

Derfor står terroristen Qasem Soleimani i sidste ende bag fem danske soldaters død.

Normalt hædrer og hylder vi danske helte på Rådhuspladsen i København. I dag får fremmede islamiske fjender lov til at besudle danske soldaters eftermæle.

Islam står desværre stærkt overalt i Danmark. Hvil i fred.

Se også
DR’s fake news: Sletter den tyske besættelse fra historien

ANNONSE