Nyt

Den 21-årige muslim, Helmi Mossa Hameed, er sigtet for at køre en femårig pige ihjel i påvirket tilstand. Indvandreren har erkendt, at han førte bilen.

Der er tale om en af de mange muslimske mænd med en kriminel baggrund, som danskerne er blevet påtvunget af folketingspolitikerne.
Dødsbilisten Helmi Hameed er tidligere dømt for røveri, ulovlig tvang, vold, et overfald på en taxichauffør, forsøg på biltyveri og for at køre bil uden kørekort.
Han er opdraget i islams ånd, og han lovpriser “profeten” Muhammed på de sociale medier. Helmi Hameed har, som så mange før ham, bevist, at de islamiske parallelsamfund gøder jorden for en opvækst med stoffer og grov kriminalitet.
Alt dette sker, mens de dybt religiøse forældre vender hovedet mod Mekka og tænder satellitkanalerne, hvor der tales hjemlandets sprog.
Helmi Mossa Hameed begår sin første lovovertrædelse som ung teenager. Allerede som 15-årig får han en bøde for indbrud. Det sker i 2014.
Det vides ikke om, Helmi Hameed har forbrudt sig mod loven, før han fylder 15 år. De eventuelle sager er ikke registreret, fordi han i givet fald har været under den kriminelle lavalder.
Helmi Hameed bliver optaget i både 10. klasse og gymnasiet – men han bliver smidt ud af begge uddannelser.
Først i 2018, fire år senere, får den nu voksne Helmi Hameed undervisning i det, der svarer til en 10. klasse. Myndighederne har siddet med hænderne i skødet, mens kulturberigelsen fra Mellemøsten får lov at sprede sig.
I sommeren 2017 begår den dengang 18-årige Helmi Hameed et kombineret røveri og voldeligt overfald. En gerning, der burde have sendt ham retur til Mellemøsten. Det sker ikke.
Sammen med to venner bestiller Helmi Hameed en taxa under et falsk navn. Overfaldet finder sted på Amager i København, hvor Hameed sammen med to jævnaldrende kammerater har planlagt et røveri.
De tre venner kører med taxaen. Da de når slutdestinationen, nægter de at betale.
Taxachaufføren forklarer, at en af de tre unge mænd lod som om, han ville hente penge til at betale for taxaen. I stedet fastholder en af gerningsmændene den sagesløse chauffør, imens den aggressive Helmi Hameed slår offeret tre gange hårdt i maven med et knojern.
Et knojern er et håndvåben, der typisk er fremstillet af metal og som er formet, så det passer rundt om knoerne på hånden. Våbenet er udformet til at koncentrere kraften i et slag, så det udretter større skade på den legemsdel, der bliver ramt.
I Danmark er det ulovligt at eje og bruge et knojern. Det er ikke noget, der bekymrer den voldelige hverdagsjihadist.
Helmi Hameed og hans to venner stjæler taxachaufførens pung, mobiltelefon samt selve taxaen.
Taxarøveriet og den rå vold giver Helmi Hameed en betinget straf. Han kommer altså ikke i fængsel, og han slipper med en løftet pegefinger. Samfundssvigtet er omfattende.
På dette tidspunkt bor Helmi Hameed hjemme hos sin muslimske familie. Nogle år senere står Helmi Hameed uden fast bopæl. Men fortæller, at han har en god relation til sin far og begrænset kontakt til sin mor.
Indvandreren fortæller under flere retssager, at han arbejder for kioskkæden 7-Eleven, er personalechef på en café og har natarbejde på et lager.
I foråret 2018 befinder Helmi Hameed sig igen i en dansk retssal. Han er tiltalt for en lang række bedragerisager af ældre dato.
De unge indvandrer lægger hovedet på skrå og fortæller dommeren, at han er ved at blive et bedre menneske. Det naive danske retssystem lytter og efterkommer ønsket om en mild straf.
Ligesom ved de tidligere retssager bliver Helmi Hameed idømt en betinget straf for bedragerierne.
Der er tale om endnu en ‘advarsel’. Og Helmi Hameeds kriminalitet kan fortsætte uhindret.
I 2019 er Helmi Hameed endnu en gang mødt op i retten for at modtage en ‘advarsel’ af en dansk dommer.
Det er blevet afsløret, at den kriminelle indvandrer har udgivet sig for at være en anden, da han lejede en bil tilbage i 2016. Dommen er igen betinget, og den mellemøstlige indvandrer slipper for at komme bag tremmer.
Ved denne lejlighed beskriver de danske myndigheder den seriekriminelle indvandrer som ‘venlig og samarbejdsvillig’.
Det viser sig, at Helmi Hameed sjældent møder op til de påkrævede møder hos Kriminalforsorgen. Den dømte røver og voldsmand forklarer, at hans manglende evner til at møde op skyldes arbejde samt en hensigt om at begynde på en HF-uddannelse.
Den naive dommer sluger den tvetungede tale til fulde, og Helmi Hameeds manglende fremmøde får ingen konsekvenser. I normale tilfælde fører manglende fremmøde til møder hos kriminalforsorgen ofte til, at en betinget straf “veksles” til en ubetinget straf, der skal afsones.
I efteråret 2020 koster Helmi Hameeds vanvidskørsel en kun femårig dansk pige livet. Fredag bliver den kriminelle migrant varetægtsfængslet i fire uger.
Den lille lyshårede Aya, der er på vej hjem fra børnehave sammen med sin mor, bliver kvast til døde mellem Helmi Hameeds sorte stationcar og en husmur. Derefter flygter indvandreren til fods.
Helmi Hameed erkender, at han sad bag rattet i bilen, men ikke uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder.
Ved samme lejlighed sigtes Helmi Hameed for falskmøntneri med pengesedler til en værdi af 51.000 kroner. Ordensmagten finder 15,6 gram kokain og 79,76 gram hash, som den mener, at Helmi Hameed ville sælge videre.
Den arabiske vanvidsbilist er ligeledes sigtet for kørsel i stofpåvirket tilstand samt for at forlade et gerningssted med et døende barn.
Vi ved nu, at adskillige danske dommere lod Helmi Hameed slippe med løftede pegefingre og betingede domme.
Retssystemet undlod at straffe i tilstrækkelig grad, og retssystemet udviste ikke den seriekriminelle muslim til sit hjemland Irak, hvor der har været fred i årevis.
Derfor har adskillige dommere i dag blod på hænderne fra en kun femårig dansk pige, hvis lys nu er slukket.
Danske myndigheder satte EU’s love og FN’s konventioner højere end femårige Ayas liv. Hvilken kynisme.
***
ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria