Nyt

Den ny licensbetalte ‘Radio4’ har premiere over hele landet i disse dage. Den provinsielle taleradio overtager efter den lukkede Radio24syv.

En af de ny radioværter er den iranske samfundsdebattør Jens Philip Yazdani, der på alle tirsdage fremover skal have taletid i licensradioen, når han er vært på et ugentligt debatprogram om ungdommen og dens udfordringer.

Jens Philip Yazdani giver i foråret sin opbakning til et kontroversielt Facebookopslag. Den nyudnævnte radiovært Jens Philip Yazdani ‘liker’ det venstreekstreme budskab:

“Alle politibetjente er nogle svin.”

Det er den venstreekstreme forfatter Jonas Eika, der laver opslaget 12. maj 2019. I opslaget figurerer en legetøjsvogn med det påmalede slogan “ACAB”.

Forkortelsen betyder: “All cops are bastards” – “Alle politibetjente er nogle svin.”

Udtrykket bruges til at legitimere had og fysisk vold mod politiet fra venstrefløjens side.

Samtidig slår den venstreekstreme forfatter Jonas Eika et slag for, at man skal opdrage små børn til at hade den danske ordensmagt.

Det er dette budskab, som den nyslåede radiovært Jens Philip Yazdani giver et opmuntrende ‘like’, og den unge iraner fra Radio4 giver dermed en ubehagelig opbakning til venstreekstremistisk had mod politifolk i Danmark.

Jens Philip Yazdani bliver kendt i offentligheden, da han i 2016 har et sammenstød med Dansk Folkepartis Martin Henriksen i en tv-debat på Danmarks Radio. Den islamkritiske Martin Henriksen nægter at vurdere den iranske migrants ‘danskhed’. Der går et chok gennem den danske medie- og kulturelite, der elsker den venstreorienterede Jens Philip Yazdani.

ANNONSE

Efterfølgende fortæller Radio4’s Jens Philip Yazdani, at han får “kvalme” af at holde med det danske fodboldlandshold, og han udtaler følgende på sociale medier:

“Vi, unge med anden etnisk baggrund, udsættes nemlig dagligt for mistænkeliggørelse.”

Og viser dermed sin flair for at spille offerkortet.

Jens Philip Yazdani er i besiddelse af et dansk statsborgerskab og er vokset op i Danmark. Alligevel udtrykker den iranske mand for det meste kun had til danskerne og deres land.

Senest har iranske Jens Philip Yazdani udtrykt sig negativt om de danske soldater, der sætter livet på spil under militære operationer i Mellemøsten:

“I dag skammer jeg mig over Dannebrog,” erklærer Radio4’s Jens Philip Yazdani på den årlige ‘flagdag’, der skal ære de udsendte soldater og de kolleger, der døde i kamp.

Medieeliten omfavner gerne iranske Jens Philip Yazdani og nominerer ham endda til ‘Årets dansker’, selvom han skammer sig over det land og flag, der har givet ham alverdens velfærdsgoder.

I dag studerer den bizarre version af ‘Årets dansker’ på universitetet og læser ‘persisk – Mellemøstens sprog og samfund’.

Fremover får licensbetalerne lov til at betale lønnen til den stærkt venstreorienterede studievært på Radio4. En radiovært der ‘liker’ budskabet: “Alle politibetjente er nogle svin.”

Udover den venstreorienterede Jens Philip Yazdani har Radio4 også ansat en tidligere minister fra Det Radikale Venstre og islamisten Isam Bachiri (fra popbandet Outlandish). Alle tre radioværter skal fremover sprede multikulturel propaganda for licenspengene.

“Jeg glæder mig så fucking meget. Tune ind, lyt med, det blir’ dope,” erklærer Radio4’s Jens Philip Yazdani.

Se også
Tyrker forlader Vild med dans: Håner Pernille Vermunds alvorligt syge mor

ANNONSE