Kopierede/fra hoften

I følge mediet B.T. har mindst en af “ballademagerne” på Nørrebro båret tøj med logo fra Islamisk Stat. Det udtaler Thomas Jøhnk Hoffman til avisen.

»Jeg synes umiddelbart, det ligner det samme logo (IS-logoet, red.) på en prik. Selve den arabiske font – altså teksttypen – og måden, det bliver skrevet på, er på samme måde som i Islamisk Stats faner,« fortæller Thomas Jøhnk Hoffmann, der er islamforsker og professor på Københavns Universitet.

»Hvis man laver en Google-søgning på Islamisk Stats faner, vil selv lægfolk kunne se, at det er det samme,« fortsætter han og fortæller, at han er 99,9 procent sikker på, at symbolerne på uromagerens trøje er Islamisk Stats logo.

B.T. Uromager iklædt tøj med IS-logo: ‘Bekymrende’ siger ekspert

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige