Nyt

Illustrationsfoto

Vold, trusler, hærværk mod personbiler og et nedbrændt kolonihavehus. Alt sammen fordi en herboende syrer er mistænkt af (andre) muslimer, for at lagt fotos på internettet af ‘en ung muslimsk pige med udslået hår’. Den kulturelle- og religiøse selvjustits blandt tilvandrede muslimer, er på et niveau de færreste danskere forstår.

Fra SN.dk – Nyt hærværk i alvorlig familiestrid.

“- Nu er det sket igen. Alle fire dæk på min families bil blev skåret op, og bagruden blev knust. Det er ligesom de andre tilfælde af hærværk og trusler blevet meldt til Midt- og Vestsjællands Politi.

Sådan fortæller 18-årige Ali (efternavnet er redaktionen bekendt)…

Ifølge Ali, der kommer fra Syrien, handler den om en families ære, om fotos på nettet af en ung muslimsk pige med udslået hår – og om en mistanke rettet mod et medlem af Alis familie, som mistænkes for at have lagt billederne ud på en falsk profil.”

ANNONSE