Nyt

Julia blev kun 15 år. Foto: Privat

 

Tysk politi har pågrebet en 17-årig dreng efter drabet på 15 år gamle Julia i byen Viersen, vest i Tyskland mandag.

Matyu K. meldte sig tirsdag til politiet, fulgt af sin advokat.

Pigen blev stukket ned med kniv i parken Casinogarten midt på den lyse dag. Gerningsmanden løb fra stedet.

Alvorligt såret vaklede Julia nogle skridt mens hun råbte: «Jeg dør, jeg dør!» før hun kollapsede. Den 15-årige pige døde senere på sygehuset.

Tyske aviser kalder pigen Juliana Elena R., men hun var bare kendt som Julia blandt familie og venner. Hun var fra Bucharesti, Rumænien, og boede sammen med sin familie i Viersen, hvor hun gik i skole.

Matyu K.

Julia og Matyu var kærester, men Julia havde for nylig slået op med ham, ifølge Bild. De to skal have skændtes i parken før knivstikkene.

Den 17-årige var, sin alder til trods, en gammel kending af politiet. Han har været anholdt for narkotikahandel, vold, røveri, hærværk, falske opringninger til redningsmyndighederne, kørsel uden førerkort og indbrud.

Flere piger dræbt

De sidste måneder er flere piger og unge kvinder blevet dræbt i Tyskland. Drabet på Julia i delstaten Nordhrein-Westfalen skete få uger efter, at 14 år gamle Susanna F. blev voldtaget og dræbt i Wiesbaden i Hessen. En irakisk flytning som derefter flygtede til sin hjemby i irakisk Kurdistan, blev pågrebet der og returneret til Tyskland.

ANNONSE

Manden er identificeret som Ali Bashar og har i afhøring erkendt drabet.

 

ANNONSE