Nyt

Ekstra Bladet har en historie om en 33-årig udlænding, der blandt andet er tiltalt for trusler på livet, vold og voldtægt mod fire 14-20 årige piger. Han har eksempelvis truet en 14-årig pige med ‘at ville sende sine ’72 fætre’ afsted for at smadre hende og hendes familie’, og en anden med at han ville fortælle hendes far, ‘at hun var en ‘klam luder”. Begge blev truet med at få kastet syre i ansigtet. Nogen har givet ham dansk statsborgerskab, så udvisning er ikke relevant.

Fra EB.dk, der har flere detaljer – Tiltale: 14-årig pige mishandlet og voldtaget tre gange.

“I 18 timer blev en 14-årig pige holdt frihedsberøvet i en lejlighed i Kongens Lyngby… Under sit fangenskab i lejligheden blev den 14-årige mod hendes verbale protester voldtaget tre gange og undervejs tog den voksne mand, ifølge tiltalen, kraftige og langvarige halsgreb på hende, så hun blev svimmel. Hun fik lussinger, blev spyttet mange gange i ansigtet og hevet i håret. Han satte også en kniv mod hendes hals. …

Fire dage efter voldtægterne mod den 14-årige blev to andre unge piger udsat for vold og trusler i lejligheden. Den ene fik rykket større mængder hår af, blev spyttet på og sparket, fik en kniv mod halsen og blev truet med en metalkæde. Begge piger blev truet med at få kastet syre i ansigtet.”

ANNONSE