Kommentar

Anna Ancher Aftenbøn

En nations omdømme kan måles på respekten for sine egne borgere. Her ligger Danmark så helt i bund. For her mener man, at indvandrere gør os rigere, mens vore ældre gør os fattigere. Ja, faktisk er sidstnævnte en byrde for os. Dette faktum illustreres tydeligt ved at politikerne har opfundet ordene indvandrerberigelse og ældrebyrde.

Det er jo sande betegnelser. For indvandrere er blevet rigere ved at komme til vort land, mens vore ældre er blevet fattigere ved blandt andet at skulle betale sin andel til at gøre de fremmede rigere.

Så nu er det vore ældre, der med svage skuldre bærer de de tungeste byrder, uagtet, at de aldrig selv har ligget nogen til byrde. Den byrde bærer de stolt og tavs.

ANNONSE

Det er så deres dumhed.

For hvorfor skal politikerne så lytte til de ældre? De stiller jo ingen krav, er ydmyge og passive. Men indtil de går i graven kan de da bruges som stemmekvæg.

Indvandrerne har lært, at de med deres stærke skuldre ikke behøver at bære byrder, selv om mange af dem om nogen ligger samfundet til byrde. Og i modsætning til vore ældre, er de krævende og støjende.

Det er så deres kloghed.

For så bliver de hørt af naive politikere, der i deres multikulturelle hjerner ikke kan bære den byrde, at der skal stilles krav og pligter til indvandrere. Den byrde overlader de til ældrebyrden.

Vore ældre har i deres generation opbygget et rigt og trygt samfund, hvor man også passede på de gamle. Og også passede på en anden type indvandrere, der til gengæld også passede på os. Desværre har mange af de ældre været så dumme, at de troligt har stemt på netop de partier, der de seneste 40-50 år har valgt, at vort land skulle blive rigere ved at importere de rigeste fattige blandt jordens millioner af fattige.

De eneste, der er blevet rigere, er som nævnt de fremmede fattige, hvoraf mange af dem i øvrigt ikke længere er flygtninge, men erobrere, der nu fysisk har overtaget flere danske byområder – med alt betalt – af blandt andet vore fattige ældre.

Vi må håbe, at vore ældre om ikke andet så mentalt er blevet rigere – ved blandt andet at tænke:

– Hvorfor skal de fremmede ikke også bære de samme byrder som vi ældre gør?

Så kunne det jo være at disse ældre også tænker, at de næste gang vil stemme på et parti, der har disse betegnelser på sit partiprogram:

Indvandrerbyrde og Ældreberigelse.

ANNONSE