»Problemet starter i virkeligheden i vuggestuen. Der er en forskel på dem med anden etnisk baggrund, der går i vuggestue og dem, der ikke gør. Og så viderefører vi det til skolen, hvis der ikke sættes ind der. Vi ved mere og mere sikkert, at forældrene er nøglen til, at børnene klarer sig bedre i skolen. Der kan vi se, at i mange socialt udsatte familier med anden etnisk baggrund, deltager forældrene mindre i deres børns skolegang. Og det har en negativ effekt.«

»Vi ved også, at man kan gøre meget for at få dem til at deltage. Ikke kun med pålæg men også positiv forklaringskraft, tilføjer beskæftigelses- og integrationsborgmesteren.

Hvad så, når børnene er færdige med lektierne og går ned på gaden. Hjælper den positive forklaringskraft også der?

»Hvis vi sørger for, at de unge bliver bedre i skolen, tror jeg også på, at de har større incitament til at opføre sig ordentligt. Og så er det ekstremt vigtigt, at vi i kommunen bliver bedre til gadeplansarbejdet og ikke kun benytter socialpædagogisk venlighedspædagogik. At de kommer ind i klubber og institutioner. Vi skal også sørge for, at socialt udsatte børn kommer ind i foreningslivet,« siger Anna Mee Allerslev.

Man har ikke lykkes å oppdra børnene, nå vil man oppdra foreldrene. Det har man også haft riktig god tid til. Hvorfor har man ikke lykke? Det svarer aldri venstrefløjen på. Hermansen gir en beskrivelse av resultatet. Det gælder at slukke ilden.

ANNONSE

Med et uttrykk som “positiv forklaringskraft” sier Allerslev i virkeligheden at hun ikke aner hva hun skal stille op med. Men hun kan ikke si det. Det er dagens politikk. Den er blevet løgn.

Men det kan selvsagt ikke journalist Peter Ølholm Hansson si. Det ville være å bryde dagens etikette.

 

 

http://www.b.dk/nationalt/anne-sophia-hermansen-skraemt-vaek-fra-noerrebro-her-er-integrations-borgmesteren