Nyt

Arkivfoto 

Venstrefløjens paradigme har i årevis været at så mange selvinviterede grupper fra primært muslimske lande skulle have det der hed asyl i Danmark og så skulle de “integreres”. Et begreb der er ikke er entydigt og reelt indholdsløst og står imodsætning til begrebet assimilation.

I denne uge besluttede regeringen og DF så det skal være slut med automatisk at gøre “flygtninge” til indvandrere, hvilket fik venstrefløjen og muslismer til at gå amok. En af dem er chefredaktøren på mediet Ekstra Bladet.

Selvom “asyl” skulle betyde midlertidigt ophold har det reelt aldrig været det. Stort set ingen der får asyl i Danmark vender hjem og strømmen af “flygtninge” fortsætter ufortrødent.

Poul Madsen bruger så vendingen “vi” om Danmark og at Danmark er “et lille land”.

 

 

 

 

ANNONSE