Kopierede/fra hoften

Sidste år skrev vi, at de konservative trods “straksopbremsningen” stadig ønskede kvoteflygtninge til Danmark. Faktisk 5.000 hvert år. Det stod på deres side:

Søren Pape Poulsen – Det konservative Folkeparti- 5.000 “flygtninge” til Danmark – hvert år

Her stod:

Umiddelbart forestiller vi os, at Danmark skal modtage cirka 5.000 FN-flygtninge om året fra lejrene. Et antal vi er i stand til fysisk og økonomisk at integrere på en holdbar måde. De penge vi sparer på ikke at skulle sagsbehandle og indkvartere tusindvis af asylansøgere, hvoraf mange reelt ikke har krav på asyl, skal i stedet bruges til humanitær hjælp i nærområdet.

 

Nu er tallet forsvundet og noget af teksten er ændret. Men der står ikke hvor mange Danmark skal modtage eller hvornår partiet regner med de kan vende tilbage.

I stedet skal flygtninge udvælges i FN’s lejre i nærområderne, på baggrund af hvem, vi og FN vurderer, har størst behov for hjælp.Vi ønsker et loft over, hvor mange flygtninge inklusiv familiesammenførte, Danmark skal tage imod. Et antal vi er i stand til fysisk og økonomisk at integrere på en holdbar måde.

Konservative.dk – Udlændinge og integration

 

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid