Nyt

Foto – Sea-Watch 3 

Migrantbåden Sea-Watch 3 har stadig  migranter om bord, men fik i dag afsat endnu en migrant der blev “evakueret” på baggrund af medicinske grunde.

Det skriver migant-NGO’en på deres twitter.

Samtidigt forsøger de at entrere havnen på Lampedusa efter at har sejlet lang tid rundt med de opsamlede migranter.

Sagen er et politisk skuespil hvor NGO’en forsøger at spille hellige og reddere af såkaldte “flygtninge” mens Matteo Salvini og Italien ikke vil være hotspot for masseankomster af migranter der reelt helst vil til Tyskland og Nordeuropa.  En del af migranter ender dog også i Italien som har store problemer med afrikanske migranter.

Om Sea-Watch 3 år afleveret de opsamlede migranter er blot et spørgsmål om tid. Men så er de omvendt afholdt fra at samle nye op.

Ret beset illustrerer sagen hykleriet om asyl hvor aktivistiske organisationer på venstrefløjen der mener de har ret til at udskifte befolkningen i Europa med migranter bliver mødt af et svagt EU der bygger på politiske interesser om multikulti og gerne med islamisk eller afrikansk herkomst.

Ofrene er europæerne der  ikke har nogen der vil beskytte dem.

ANNONSE