Kopierede/fra hoften

Læserbrev af Michael Thestrup i Jyllands-Posten (12. november 2018).

Alle falske nyheders moder

Danmarks Radio har i årtier tvangsfodret licensbetalerne med den påstand, at masseindvandring fra muslimske lande er en ‘berigelse’, en ‘overskudsforretning’ og en ‘nødvendighed’ for Danmark (og Vesten), men Danmarks Statistik dokumenterer år efter år, at herboende muslimer, inklusive efterkommere, i gennemsnit er underbeskæftigede, underuddannede, overkriminelle og oversygelige i forhold til både etniske danskere og andre indvandrergrupper.

Nu har DR fået et yderligere forklaringsproblem, for ikke et eneste af EU’s 28 medlemslande vil lægge jord til de fælles modtagecentre i Europa, som EU’s regeringsledere i juni besluttede at oprette for at få bedre kontrol med indvandringen. Marokko, Tunesien, Libyen og Egypten afviser også centrene, selv om der følger en stor pose penge med.

Dermed revner bukserne på alle falske nyheders moder, for hvorfor er der ingen, som vil tage imod den ‘nødvendige og overskudsgivende berigelse’, som er forbundet med muslimsk indvandring? DR’s ‘røde’ journalister er så magtfulde, at et modsvar til deres falske nyhedsformidling kun kan finde sted i den frie presse, herunder Jyllands-Posten.

ANNONSE