Kopierede/fra hoften

(Foto: Pressefoto)

Mød Inaam Nabil fra indvandrerghettoen Vollsmose. I dag er hun licensbetalt nyhedsvært og redaktør på radiostationen Radio24syv – med tilhørende shariatørklæde. I radioen kan licensbetalerne ofte høre Inaam Nabil læse nyheder op med tydelig mellemøstlig accent.

Hendes bedste veninde er islamisten Alaa Abdol-Hamid (en søster til Asmaa Abdol-Hamid fra Fyns Politi), der blandt andet er kendt for sin religiøse ‘boykot Netto og Bilka” kampagne. Den muslimske opstand skulle presse virksomheden Dansk Supermarked (nu Salling Group) til at indføre muslimsk shariapåklædning i sine butikker. Det lykkedes. I dag er det ikke unormalt at se den shariapåkrævede beklædning i Føtex, Netto og Bilka.

Abdol-Hamid familien er også fra Vollsmose og er kendt for ikke at ville give mænd hånden, grov vold, svindel med offentlige midler og et meget betroet job hos Fyns Politi.

ANNONSE

Radio24syv’s licensbetalte nyhedsvært – Inaam Nabil – har det svært med det danske demokrati og en kultur, hvor man ytrer sig, hvor man vil, og hvor du kan tegne, hvad du vil. Her er to eksempler.

Som ‘demokratisk sindet journalist’ på Radio24syv er Inaam Nabil kendt for at ville nægte digteren Yahya Hassan adgang til et arrangement i ghettoen Vollsmose i 2013.

“Det er en provokation,” sagde Inaam Nabil i ‘Deadline’ på Danmarks Radio DR2.

Inaam Nabil var rasende over kulturpersonligheden Yahya Hassans kritik af de muslimske parallelsamfund, og hun mente, at digteren skulle tage væk fra Vollsmose og afholde sit offentlige møde på for eksempel byens rådhus. Radio24syv’s redaktør ønsker ikke ubudne kritiske gæster i shariabydelen i Odense.

Den nuværende redaktør og nyhedsjournalist på Radio24syv var også en af de mange muslimer, der var krænket over Jyllands-Postens satiretegninger af en muslimsk profet.

Sådan her skrev Inaam Nabil i Politiken hele otte år efter, at satiretegningerne blev trykt i en dansk avis: “Mange af os brød os ikke om Jyllands-Postens manifestation af, at vi nu alle skulle acceptere at blive ’hånet, spottet og latterliggjort’.”

Hvorfor har Radio24syv en muslimsk kvinde ansat i en så fremtrædende stilling, som har det så svært med de basale demokratiske rettigheder i Danmark?

Vi må gerne afholde demokratiske kulturmøder – også i den muslimske indvandrerghetto Vollsmose.

Vi må gerne tegne en tegning af en muslimsk profet – og publicere tegningerne i en dansk avis.

‘Allah er stor’ på Radio24syv.

(Mere om islamiseringen af Radio24syv her)

Se også
Radio24syv afbrød ølsalg af respekt for islamisk fundamentalist 

ANNONSE