Kommentar

Er der nogen der skal være opmærksom på den desinformationen der bliver spredt på nettet bør man se på netmediet Altinget.dk

Forleden breakede det stærkt statsstøttede kulturradikale medie med en udokumenteret historie om om robotter der skulle sprede det de kaldte “desinformation” om Migrantpagten som mediet underligt nok selv ikke tidligere har omtalt eller kritiseret.

Altinget.dk antyder det er Kreml der med robotter spreder desinformation om Migrantpagt – ikke Løkkes spinenhed

Der var dog ikke rigtigt andre der bed på sagen. Tværtimod var der flere der grinede af mediets cheredaktør Jakob Nielsen og de fem “falske” Facebookprofiler der skulle have spredt “desinformation” – en påstand Jakob Nielsen og Altinget.dk som vi skrev ikke havde dokumenteret.

Det forhindrer ikke Jakob Nielsen at gå på weekend og bekræfte sig selv og Altinget.dk. Rusland påvirker stemningen i Danmark og det er ikke de holdninger Jakob Nielsen støtter. Twitteropslaget har iøvrigt fået et like af Stine Bosse.

ANNONSE

Ifølge Jakob Nielsen er kritikken af Altinget.dks historie forkert og Jakob Nielsen skriver han er meget bange for Rusland og robotter på nettet der taler ham imod.

Kort sagt er dem der grinede af Jakob Nielsen og Altinget.dk på den forkerte side.

I samme omgang henviser han til sagen om de mange tusinder migranter på Balkan som Altinget.dk påstår er falsk og som russiske mediet skulle have spredt – og som endte på Jyllands-Posten. Vi bragte også sagen og står inde for fakta. Den følger vi op på – Fake News fra Aktinget.dk og deres støtte til masseindvandring skal siges imod.

Hele indlægget kan læses her:

Altinget.dk – Vi stoler ikke på nogen, men vi tror på alt

“Det er et af den moderne tids store paradokser: I takt med, at vi får stadig mindre tillid til hinanden, er vi i stadig højere grad parate til at tro på hvad som helst. Den erkendelse blev klar for mig, da Altinget i den forgangne uge bragte nyheden om, at falske robotprofiler på Facebook har spredt vildledende information om FN’s omstridte migrationspagt.”

 

ANNONSE