Nyt

Butiksejeren lover 25.000 kroner i dusør for opklaring, men selvom jeg synes jeg har set ‘dynefrakke/hættetrøje-kriminel indvandrer’-typen før, så er det nok ikke dem. De har som bekendt brødre spredt med rund hånd over hele landet. Tillidssamfundet er på retur, kan man læse hos TV Midtvest – Frækt tyveri: – se overvågningsbillederne fra butikken.

“Omkring middagstid fik dametøjsforretningen Laura Thomsen Luxury i Silkeborg uventet besøg af fire mænd. De havde ikke intentioner om at købe noget – de tog, det de ville have.

– Vores ansatte ser de fire komme ind, og hun spørger, om de har brug for hjælp – men de kigger bare. På et splitsekund tager de alle fire fat i flere af de dyre jakker, og så stikker de af, siger Henrik Thomsen, der er medejer af den luksuriøse tøjforretning i Silkeborg.

Flere på gågaden sætter jagten ind efter mændene, men de stak af i voldsom fart i en mørkegrå Peugeot 208. …

– Vi må desværre sætte kæder på vores jakker – det har vi på vores pelse nu, og det er da træls, at kunderne ikke bare kan komme ind og prøve. Men fremover vil vi kun have ét eksemplar af hver jakke hængende fremme, siger Henrik Thomsen.”

ANNONSE