Nyt

Før sømandsbossen Preben Møller Hansen stiftede Fælles Kurs, var han medlem af Danmarks Kommunistiske parti. Det sætter en naturlig grænse for min eufori, omend man må respektere hans nationale tilgang til dansk politik. Da Fælles Kurs blev opløst, meldte den daværende formand Gitte Thomsen sig ind i Danmarks Kommunistiske Parti, og hun er den dag i dag stadig aktiv i kommunistiske Enhedslisten.

Herunder et citat fra Preben Møller Hansen (1987).

Preben Møller Hansen, Fælles Kurs: Absolut ingen af de politikere, er i dag sidder i folketinget er fem potter pis værd for den danske befolkning. De er totalt værdiløse, de er deres egen lykkes smed. Det er rigtigt som Mogens Glistrup hans siger, de rager til sig, så man tror det er løgn. … Og når vi har en undervisningsminister, der hedder Bertel Haarder, som skærer ned på vores ungdoms muligheder for at få sig en uddannelse, så har vi altså heller ikke råd til at give udlændinge. Derfor kan vi heller ikke modtage nogen udlændinge, da vi ikke kan give dem det vi gerne vil gi’ dem. Dette er klare og fornuftige synspunkter, og så er der nogen der siger, at det er racisme, næh, det er det ikke. Det er en beskyttelse af det folk, der har skabt det land der er vores. Dem der har fortjent at få et liv, sådan som de burde have det. Det er vores hovedopgave, og så er jeg bedøvende ligeglad hvad man kalder mig i den sag.

ANNONSE

9 svar til “Preben Møller Hansen (1987): “… racisme, næh… Det er en beskyttelse af det folk, der har skabt det land der er vores””

 1. For_Mangfoldighed siger:

  Det er genialt. Det citat vil jeg gemme (Bertel Haarder kan passende erstattes med ældre og plejehjem).
  Og så vil jeg ved passende anledninger udfordre folk og bede dem gætte hvem der har sagt det. Ingen vil gætte Preben Møller Hansen, det ville jeg heller aldrig selv have gættet 🙂

  • FelixKrull siger:

   Saa er det fordi du ikke er gammel nok til at huske Preben. Han stiftede sit eget parti netop fordi kommunisterne ikke ville vide af hans ‘racisme’.

   Det hoerer i oevrigt med til historien at han var betonkommunistisk apparachik – Stalin hang paa vaeggen i Soemandsforbundets reception i al den tid han var formand.

   • Hans Hansen siger:

    Stalin var selv fra Georgien, og vidste godt at muslimerne skulle have med jernnæven for ikke at lave ballade.

    • Claus Erik Winther Oreskov siger:

     Det du skriver er jo fuldstændigt noget hjemmelavet vrøvl (eller har du en kilde henvisning?). Magten befæstes ved at så splid dvs. del og hersk metoden. Den metode brugte det zaristiske Rusland også i Georgien da Stalin var ung. Zarens regering forsøgte at sætte muslimer og kristne op imod hinanden i Kaukasus. Stalin så hvilken katastrofe det kunne medføre, og arrangerede fællesmøder mellem de to grupper. Ledet af Stalin kom muslimerne til de kristne kirker, og snakkede med de kristne, og de kristne kom til moskerene, og drøftede situationen med muslimerne. Et blodbad var afværget og folket stod sammen imod magten, i stedet for at strides indbyrdes! Læs bl.a. herom i I. Deutscher ”Stalin En politisk Biografi”. En gammel bog men stædig den bedste Stalin biografi til dags dato.

   • For_Mangfoldighed siger:

    jooh, jeg er 50+ og kan udemærket huske Preben Møller Hansen og Fælles Kurs.

    Men i mine yngre dage gik jeg ikke såmeget op i diverse detaljer vedr. ideoligiske forskelle på de utallige kommunistiske/maxistiske fraktioner, der eksisterede dengang . . .jeg brød mig ikke om nogen af dem 🙂

    Og så var det ellers øl, f…. og hornmusik som havde interessen – med alderen er interessen for øl gradvist afløst af rødvin 🙂

 2. A Andersen siger:

  Sømandsbossen og Mugge – Man savner dem i højeste grad , fuck politisk korrekthed! Det er derfor Donald Trump er så populær , folk er trætte af politisk korrekte feminiserede levebrødspolitikere der ikke tør kalde en spade for en spade !

  • viking lover siger:

   kunne ikke være mere enig, og hvor har vi brug for folk som dem ! indvandrerbander der får lov at slå folk ned uden konsekvens ,imamer der taler for stening, æresdrab ! islam skal ud af dk !!!

 3. Lene Larsen siger:

  Og i dag er synspunktet endnu mere aktuelt

 4. FelixKrull siger:

  Duly noted.