Kommentar

Mads Brügger skriver på sin Facebookprofil: “Efter mordet på Nedim (Nedim Yasar, red.), er det klart at vi er oppe mod en ondskab, som trodser enhver forstand – i hvert fald på disse breddegrader.”

Jeg kan ikke rigtig se, at drabet på en tidligere bandeleder sætter nye standarder for ondskab. Personligt finder jeg terrorangrebet på Lars Vilks Komiteen / Krudttønden, der var planlagt på forhånd, akkurat lige så ondt. Hvordan skal man ellers beskrive et scenarie, hvor en person – Omar El-Hussein – møder op til et debatarrangement med offentlig adgang for at skyde en af paneldeltagerne – Lars Vilks – og de tilstedeværende?

Jeg finder det heller ikke mindre ondt, at Omar El-Hussein efterfølgende bliver hjulpet af fire tilfældige bandemedlemmer, der uvist af hvilken grund bliver frikendt for medvirken til terrorisme ved den efterfølgende retssag, så han kan angribe synagogen i Krystalgade med det formål at dræbe de tilstedeværende børn, der fejrer en jødisk konfirmation.

ANNONSE

Det virker heller ikke det mindste mindre ondt, at Lars Hedegaard bliver forsøgt myrdet i sit eget hjem af en terrorist.

Den eneste forskel på de tre sager og drabet på Nedim Yasar er, at Nedim Yasar havde berøring med det moralske over-Danmark, der stadig tror, at segmentet har definitionsretten, hvad angår ondt og godt.

Velkommen til virkeligheden, Mads Brügger.

ANNONSE