Nyt

Billedet: Wolters Kluwer Wikimedia Commons.

Ødelæggelsen af Skandinavien har mange sider, men blandt de værste er den stigende ungdomskriminalitet. Lovbryderne bliver yngre og yngre og samtidig mere hårdkogte, og virkemidlerne som myndighederne eller samfundet sætter ind med, om nogen, kommer sørgelig til kort.

En alvorssnak med forældre uden evne eller vilje til at tage affære, en bekymringsindberetning til et børneværn, som har nok at gøre allerede, samt en straffrihed som varer til langt ind i teenageårene– cocktailen er perfekt til fremvæksten af kriminelle unge med ditto forbilleder.

Henrik Rörberg, som er politimand i Lysekil lidt nord for Göteborg, siger til Sveriges Radio (SR) at forældrene gerne er fortvivlede, og at det er de unge, som styrer familien.

Portrættet SR tegner af Lysekil, hvor undersøgelser viser, at folk føler sig utrygge, er ikke meget forskellig fra Kristiansand-politiets omtale af forholdene der til bys:

Ungdomsbanderne i Lysekil; en løs samling af 20 til 30 personer, i aldrene 11 til 18 år, står ifølge politiet bag flere uroligheder i Lysekil. De fleste er under 15 år, og derfor under den kriminelle lavalder.

ANNONSE

Rörberg, som overfor P4 Vest pointerer, at dette problem gælder i hele Sverige, foreslår at man sænker den kriminelle lavalder:

– Jeg tror man bliver nød til at se på, hvornår man begynder at kunne straffes. De unge begår nu grove forbrydelser i en tidlig alder, og samfundet må indrette sig efter det, siger Henrik Rörberg.

Han forklarer, at samfundet ganske enkelt ikke har resurser til at imødegå situationen:

– De er flere end os. Politiets resurser rækker ikke til at håndtere det her. Og i de fleste tilfælde skal politiet slet ikke håndtere det eftersom det drejer sig om unge under 15 år.

Det er på grænsen til det latterlige. at hele lokalsamfund skal lade sig terrorisere af nogle håndfulde møgunger, og hvis straffeforfølgelse er det eneste brugbare alternativ i et samfund som i sin helhed er stoppet med at opdrage deres børn, then so be it. En mindre civiliseret befolkning behøver måske simpelthen nogle strengere love, hvilket muligvis er den historiske baggrund for at sharia findes.

Men rent bortset fra at de, som har brug for sharia burde bo i deres egne ”bumfuckistans”, tager man sig jo i at drømme om at hvert enkelt af bøllefrøene blev sat til at rengøre toiletterne på hver sit transportskib, omgivet af et antal store, stærke fyre som ville reagere adækvat på det mindste normbrud. Det er bedre end koranskoler, eller hvad? Nogen gutter kan ikke klare at blive gjort til damer, så hvem skal gøre dem til mænd?

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Den fjerde afmagt

Sådan bryder islam sammen