Nyt

Fra døgnrapporten for Østjyllands Politi, 18. december 2019.

Vidner søges til overfald på p-vagt i Randers
Østjyllands Politi søger vidner til et overfald begået mandag d. 9. december omkring kl. 18.45 på en p-plads på Vestergrave i Randers C.

En 49-årig parkeringsvagt var i gang med at sætte en afgift i ruden på en bil, da han blev kontaktet af fem unge mænd, som råbte efter ham.

Mændene blev aggressive, skubbede p-vagten og hev fat i hans arme og jakke. Da p-vagten trykkede på sin alarm, gav den ene mand ham en lussing, inden de fem gerningsmænd stak af til fods. Senere anmeldte p-vagten overfaldet til politiet.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har set episoden på parkeringspladsen, eller som har en formodning om, hvem mændene kan være. De beskrives alle som mellemøstlige af udseende i alderen 18-20 år. Alle bar hættetrøjer.”

ANNONSE