Nyt

To afghanere er søndag blevet anholdt for mistanke om på en 22 årig mand i den mindre by Köthen der ligger i det østlige Tyskland.

Angiveligt skulle en mindre gruppe på tre afghanere sent lørdag aften være kommet i konflikt på en legeplads med en tysk mand om hvem der havde gjort en kvinde gravid.

To tyskere skulle være kommet til stedet og det kom til vold. En af tyskerne, en mand på 22 år skulle være ramt så hårdt at han døde. Der er mistanke om en hjerneblødning. Der vil blive foretaget en obduktion søndag eftermiddag. To afghanere er anholdt for mistanke om drab. En tredje der befandt sig på legepladsen er ikke mistænkt. Den dræbte mand skulle have to brødre der tilhøre den såkaldte højreradikale scene og som er tidligere straffede. De opsøgte broderen på det sygehus han var indlagt på, men hvor han efterfølgende døde.

Die Welt

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet