Kopierede/fra hoften

Collage: 13-årige ‘Leonie’, død efter voldtægt, overdosis; Foto: Heute.at

Det er hårdt nok at blogge om de løbende AEH-voldtægter i Danmark, men herunder alligevel en historie fra Østrig. En 13-årig pige mødes med en 16-årig afghaner, som hun kendte i forvejen, og bliver voldtaget af flere afghanere. Fire er sigtet i sagen. Hun efterlades alene, og dør af en overdosis narko. To af de sigtede havde fået afslag på asyl. Sagens dækkes intenst i østrigske medier, og det er ikke populært på det venstreradikale overdrev. Ekstra Bladet fortæller, at en feministisk aktionsgruppe forleden aktionerede over OE24’s dækning af sagen: Dækningen var ’sexistisk’ og ‘racistisk’, og man skulle ifølge dem ikke sætte ‘nationalitet på de anholdte’.

Fra EB.dk – 13-årig voldtaget og dræbt: Østrig rystet.

“En sag, hvor en 13-årig pige fik en overdosis narko, blev voldtaget og siden døde som følge af den kontante mængde Ecstasy, har rystet Østrig.

Tre unge afghanere er anholdt i sagen, mens en fjerde mistænkt er forsvundet og derfor er efterlyst internationalt.

Pigen, Leonie, døde natten til 26. juni i en lejlighed i Wien-bydelen Wiener Donaustadt. Efter overdosis og voldtægt blev hun fragtet til et nærliggende grønt område, hvor hun blev sat op ad et træ.

… Efterfølgende slæbte man hende ned til det grønne område, hvor hun senere blev fundet.”

‘Wiener Einsatzgruppe Feministische Alarmabteilung’ på Twitter, 7. juli 2021

ANNONSE