Nyt

Det nye Europa. Hvor man forventer der skulle lege glade østrigske børn fandt politiet mandag aften en død afghaner i en sandkasse på en legeplads. Gerningsstedet er bydelen Urfahr.

Omkring klokken 18.00 mandag mødte en gruppe migranter hinanden og det kom til slagsmål. En 19 årig asylansøger fra Afghanistan blev i kampen ramt af en kniv i brystet. Da lægevagten ankom levede kan stadig, men døde senere. På manden fandt man narkotika.

En 16 årig afghaner er anholdt og politiet søger videre flere med udenlandsk udseende. De efterlyste er 25-30 år, går i flip-floppere og har “stritfrisure”. Den 16 årige er mistænkt da man i hans bolig har fundet flere lignende knive som mistænkes for drabet på den 19 årige.

Særligt Tyskland og Østrig oplever ugentligt knivstikkerier hvor det er afghanere og ligeledes syriske unge mænd der er involveret.

Krone Zeitung (Østrig)

You Tube – Gerningssted

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria