Dag: 9. september 2018

Foto: rubb Plutselig kom høsten. Det er relativt varmt i været og lite nedbør. Allikevel har den røde fluesoppen (Amanita muscaria) funnet nok fuktighet til å stikke hodet opp i Hedmarkens skoger.

Les Mer...

Dr Hans-Georg Maaßen Det siger forbundspræsidenten for Verfassungsschutz Dr. Hans-Georg Maaßen til den tyske avis Bild Zeitung. Der er ingen dokumentation for hvor de billeder der bruges som bevis stammer fra. Den skulle være delt på en twitterkonto der fra en organisation der kalder sig ” „Antifa Zeckenbiss“. Denne påstår videoen kommer fra en højreradikal […]

Les Mer...

Valget i Sverige søndag er forheksende spændende. Der dirrer noget i luften. Sverigedemokraterne kan blive det største parti. Det spiller ingen rolle om de andre siger, de ikke vil samarbejde med den grimme ælling. Ællingen er ved at blive en svane.

Les Mer...

Danske medier har ikke forstået, at en avis som New York Times er gået fra at være liberal til at blive en bølle, som udgiver sig for at være anstændig. Formentlig fordi danske medier selv har gennemgået den samme metamorfose.

Les Mer...

Franz Liszt (1811-1886) var formidabel både som pianist og komponist, og blant hans verker finner vi også (noe frie) klaverarrangementer av andres komposisjoner – som sanger av både Beethoven og Schubert, og flere verker av fiolinvirtuosen og komponisten Niccolo Paganini (1782-1840). Dette er den tredje av i alt seks Grandes études de Paganini (1851), kjent […]

Les Mer...

Jeg har fundet på et nyt udtryk: Totalpressen. Det betegner en tilstand, hvor man får samme vare, uanset hvilken avis, man holder, og hvilken kanal, man tænder for.

Les Mer...

To afghanere er søndag blevet anholdt for mistanke om på en 22 årig mand i den mindre by Köthen der ligger i det østlige Tyskland. Angiveligt skulle en mindre gruppe på tre afghanere sent lørdag aften være kommet i konflikt på en legeplads med en tysk mand om hvem der havde gjort en kvinde gravid. […]

Les Mer...

Bekymringerne for de mange ting kommer af, at vi modsætter os, at de bliver taget fra os. I bekymringen og uroen klamrer vi os til tingene og forsøger at skærme dem mod deres egen forgængelighed. Og så forstummer al tak.

Les Mer...

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til et overfald onsdag den 5. september ved Lillekær i Rødovre. Her blev en 20 årig banket efter en mulig handel med hash. Efter afrikanerne havde tævet den 20 årige stjal de hans værdier og flygtede. Beskrivelsen af dem er: A: Mand af østafrikansk udseende på 16-18 år, 180-185 cm. […]

Les Mer...

Mens PR-bevidste islamister i Europa til stadighed får kastet glans over sig af toppolitikere og andre fremtrædende samfundsaktører, er der nogle eks-muslimer, som uden at få en sådan opmærksomhed, skriver kritiske bøger om det islam, de har vendt ryggen.

Les Mer...