Nyt

Grusomme scener må have udspillet sig i en lægeklink i Offenburg.

Torsdag morgen kl. 8.45 ankommer en somalier til en lægeklinik i Offenburg. Kort derefter dræber han en læge og sårer en assistent. Gerningsvåbenet en kniv.

En nabo hører skrig og en pige der råber “Papa, papa”.

Det er lægens 10 årige datter der befinder sig i klikken og overværer hvordan hendes far bliver dræbt.

Politiet starter en storstilet eftersøgning i området med 20 patruljevogne og helikoptere. Kort tid derefter anholder de gerningsmanden. Det er en 26 årig somalier der ankom til Tyskland i 2015 og søgte om “asyl”.

Efter retsmedicinske undersøgelse af gerningsstedet og den anholdte hedder det fra statsanklageren, at mistanken mod den 26 årige somalier er styrket. Der er dog endnu ingen kendte motiver. Assistenten blev indlagt på et sygehus med skader.

Merkur

Bild Zeitung

ANNONSE