Nyt

En 25-årig udviklingshæmmet kvinde er hovedpersonen i et rædselsfuldt optrin, der minder om den værste gyserfilm.

Udlændingen skubber offerets dør op en sen aftentime, og han tiltvinger sig adgang til den unge kvindes lejlighed.

Herefter voldtager den 30-årige migrant sit udviklingshæmmede offer analt og vaginalt, inden han forlader lejligheden.

Overfaldsvoldtægten finder sted lørdag aften 14. september 2019. Forud er gået en snedig jagt på datingsitet ‘Badoo’, som den evnesvage kvinde er tilmeldt. Den udenlandske mand benytter sig af sit offers tilstand, og han lokker den udviklingshæmmede kvinde til at oplyse sin adresse.

Derefter tiltvinger migranten sig adgang til lejligheden i hovedstadsområdet og udfører den bestialske dobbelte overfaldsvoldtægt.

Den 30-årige migrant har boet nogle år i Danmark, men han skriver på en blanding af engelsk og dansk.

Under efterforskningen af sagen lokker Københavns Vestegns Politi migranten i en fælde ved at udgive sig for den udviklingshæmmede kvinde på datingsiden. Fredag aften anholder betjente så den 30-årige udlænding, da han prøver at opsøge sit voldtægtsoffer igen.

Det er ingen overraskelse, at en udlænding står bag denne overfaldsvoldtægt. En gennemgang af alle domme for voldtægt i Danmark gennem halvandet år viser, at 10 ud af 12, der blev dømt for overfaldsvoldtægt i denne periode, er udlændinge, indvandrere eller efterkommere.

ANNONSE

»Det er da fuldstændig horribelt. Og det siger mig, at der er noget helt galt i nogle af indvandrermiljøerne i Danmark,« siger Venstrepolitikeren Inger Støjberg i 2018.

De udenlandske voldtægtsmænd stammer blandt andet fra Somalia, Irak og Eritrea. Alligevel bliver kyniske danske politikere ved med at importere migranter fra blandt andet disse lande.

Denne gang gik det udover en uskyldig udviklingshæmmet kvinde, der blev voldtaget analt og vaginalt i sit eget hjem.

Hvem bliver det næste offer for det ‘multikulturelle samfund’ ?

Se også
‘Alle hvide mennesker er racister’ skrev venstreekstremist Mica Oh: Skal undervise i ’strukturel racisme’ på Københavns Universitet

ANNONSE