Nyt

Tunahan Kuzu afbildet i det hollandske parlament, hvor han blev valgt ind i fjor.

Hollændere, som er bekymret over et stadig mere multikulturelt land, får klar besked fra lederen af partiet DENK, Tunahan Kuzu: – De kan skrubbe ad helvede til.

Tunahan Kuzu leder partiet DENK, et parti af og for indvandrere. Tyrkiskfødte Kuzu er også medlem af det hollandske parlament.

– Når hollændere ser på dig som udlænding, mener de egentlig at de er overlegne, og at du ikke hører til her, sagde Kuzu i et interview med YouTuberen Ismail Ilgun om identitet i Holland skriver Breitbart.

Kuzu vender sagen på hovedet, og siger at indfødte hollændere, som er bekymret over at landet ændrer karakter, hvor folk med forskellig baggrund lever sammen i en by som Zaandam eller en bydel som Poelenburg, kan «skrubbe ad helvede til».

Poelenburg er en bydel i Zaandam hvor mindre end 30 procent af befolkningen er af hollandsk afstamning. Bydelen døjer med omfattende kriminalitet.

Efter at have mødt kraftig kritik på de sociale medier for sine udtalelser, hævder Kuzu at kritikerne har taget ordene ud af sin sammenhæng.

DENK, som betyder «tænk» på hollandsk, førte en særdeles hård valgkamp ved sidste valg og fik flere repræsentanter ind i parlamentet, inklusive Tunahan Kuzu. Partiet kræver en fuldstændig udslettelse af den hollandske identitet, sådan at indvandrerne kan føle sig mere hjemme. De vil også forbyde ordene «indfødt» og «indvandrer».

ANNONSE

Partiet vil bytte gadenavne ud, fjerne statuer og historiske monumenter, som er relateret til Hollands «racistiske fortid», og de vil at skolesystemet og medierne skal lægge stor vægt på at sprede information om landets koloni-fortid og slavehandel, som partiet mener er årsagen til de problemer, indvandrerene har i Holland i dag.

Kuzu og DENK ønsker også at etablere et «racist-politi» med over 1.000 ansatte som skal efterforske «fremmedfrygt» blandt andet på sociale medier som Facebook.

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

 

 

ANNONSE