Nyt

Multikulturens mørke bagside omkranser nu de skræmte mediefolk, der er begyndt at frygte for deres liv efter et voldsomt skudattentat i Holland.

Tirsdag aften træder en sort indvandrer frem og skyder en berømt hollandsk journalist fem gange i hovedet og brystet.

Den 64-årige stjernereporter, Peter de Vries, kæmper lige nu for sit liv.

Politiet mener, at den 21-årige migrant, Delano Geerman, står bag skudsalven, der skulle have likvideret journalisten.

Peter de Vries har ofte beskrevet den kriminelle underverden i sine artikler.

Delano Geerman stammer fra den caribiske ø Aruba. Han er fætter til en af lederne i en marokkansk bande – der går under navnet Mocro Maffia. En samling nordafrikanske indvandrere, der får støtte fra caribiske migranter til deres drabelige kriminalitet.

Det er politiets teori, at bandelederen Ridouan Taghi, der kommer fra Marokko, gav ordren til nedskydningen af den hollandske journalist.

Den marokkanske bandeleder er i forvejen mistænkt for at have medvirket til ti drab samt omfattende narkokriminalitet.

Attentatmanden Delano Geerman har ligesom mange indvandrere i de danske ghettoer prøvet at slå igennem som rapper. Den 21-årige indvandrer har beskrevet sin kriminelle løbebane igennem sin musik.

Hollands premierminister, Mark Rutte, fordømmer det multikulturelle skudattentat. Mark Rutte kalder attentatet “et angreb på pressefriheden”.

Men i virkeligheden er en journalist blot blevet kulturberiget, som så mange andre er blevet det før ham.

Journalister – også i Danmark – har det med at være mere opmærksomme på indvandrerkriminaliteten, når den rammer i egne rækker.

“Det er vigtigt klart at signalere til kriminelle, til regeringer, myndigheder, virksomheder og andre, der i stigende grad bruger forskellige former for angreb på medier og journalister, at disse angreb ikke accepteres,” lyder det i en leder fra det venstreorienterede medie Information dagen efter skudattentatet.

Information er ofte tavs, når ‘almindelige’ danskere bliver ofre for vold, knivstik og pistolskud fra ikke-vestlige indvandrere.

Journalister er sig selv nærmest.

Se også Sikandar Siddiques analyse, oversat: ‘Alene det at tro på Islam kan føre til voldelige tilbøjeligheder’

ANNONSE