Kopierede/fra hoften

I mange år er teorien om Den Store Folkeudskiftning blevet mødt med venstrefløjens rasende anklager om racisme, islamofobi og xenofobi. Det er med andre ord kun usle kældermennesker, der kan finde på at hævde, at masseindvandringen til Vesten er planlagt for at erstatte de indfødte befolkninger med snesevis af millioner fra den tredje verden – som venstrefløjen med god grund antager vil stemme på dem og således sikre de rødes evige herredømme.
Denne udskiftningspolitik er blevet så populær, at endog nominelt borgerlige partier støtter den i praksis, fordi de er bange for at blive hængt ud i venstrefløjens medier (det vil stort set sige alle medier). Og er der noget, som de borgerlige frygter mere end alt andet, er det at få skæld ud af røde journalister.
Før valgene bedyrer de borgerlige, at de går ind for en stram udlændingepolitik. Efter valgene gør de det modsatte. Og således skrider de vestlige landes fremmedovertagelse systematisk frem. Inden udgangen af dette århundrede vil lande som Storbritannien, Tyskland, Sverige, Frankrig og Danmark være overgået til mellemøstlige og afrikanske tilstande, og de hvide, der ikke er flygtet, må leve i stadig frygt.
USA er også godt på vej. Ingen ved præcis, hvor mange illegale indvandrere, der opholder sig i landet. Der bliver gættet på 25 millioner, men der kan også være flere. Alene i de godt tre år, Joe Biden har været præsident, er der kommet mindst 10 millioner – samtidig med, at den demokratiske klike Washington hævder, at ”grænsen et sikret”.
Nu har Project Veritas, der har specialiseret sig i afslørende journalistik, fanget en ansat i det amerikanske udenrigsministerium, som indrømmer, at formålet med den åbne grænse er at udskifte befolkningen. ”Sandheden er”, siger han, ”at de ønsker at ændre De Forenede Staters demografi.” Project Veritas’s kilde hævder tilmed, at regeringen målrettet lader forbrydere krydse grænsen.
Formålet med det demokratiske regimes bevidste undladelse af at overholde migrationsreglerne ligger lige for: De mange millioner illegale skal hurtigst muligt gives ret til at stemme ved valgene. Forskellige agenturer for den føderale regering er derfor begyndt at registrere grænseoverskriderne som vælgere. Det er ganske vist ulovligt for dem at stemme, men da man knapt nok kontrollerer vælgernes identitet, er der fri bane for Bidens stemmekvæg. Så kan det godt være, at republikanerne klager over, at valget ikke er gået rigtigt til, men det kan demokraterne være ligeglade med, for valget har jo allerede fundet sted.
Det er umuligt at sige, hvor mange ikke-statsborgere, der får lov til at stemme (demokratisk) ved de tilstundende valg til præsident, Repræsentanternes Hus og en del af Senatet. Men der skal ikke mange til for at tippe balancen til demokraternes fordel. Derfor skal man ikke stole for meget på meningsmålingerne, der tyder på en Trump-sejr, for hvem er det, der bliver spurgt?
Uanset om vi taler om USA eller EU, er vi slået ind på vejen til helvede. Kursen er udstukket af ondskabsfulde magthavere, der hader nationerne og deres hjemmehørende befolkninger. Og enhver, der ikke har forstået det, er ikke rigtigt klog.
ANNONSE