Nyt

Scenen er igen sat til en valgkamp om værdipolitik og udlændinge. Det frygter 10 såkaldte topschfer som hver især ikke synes der er problemer med migranter, ghettoer og islamificering.

Et eksempel er direktøren for Grundfos:

»Valgtemaerne bør være, hvordan vi for alvor kan få Danmark frem som et foregangsland i en verden, som skaber flere mure. Hvordan vi kan blive global rollemodel på klima- og vanddagsordenen. Det er vigtigere end detaljer i flygtningepolitik, og hvordan vi holder folk ude,« siger Mads Nipper, adm. direktør i Grundfos.

»Jeg frygter, at vi kommer til at tale indvandring. Selvfølgelig er det noget, der skal håndteres, men omvendt skal vi ikke lukke os inde bag vores ligusterhække. Det går ikke,« siger Flemming Bendt, adm. direktør i ISS Danmark.

Finans.dk

 

ANNONSE