Nyt

Altinget.dk startede torsdag hvad de kalder en debat om EU og hvordan masseindvandringen skal håndteres. Det vil sige det sker i en kontekst under EU og hvad de mener EU skal gøre.

I et af de første indlæg giver de ordet til Bjarke Møller der er direktør for lobbyorganisationen Europa der er pro-føderalistisk og pro-EU. Altinget kalder ham “direktør” for en “tænketank”.

I indlæget kalder han hånligt den syriske terrorist der ville udøve et terrorangreb i Danmark for “tændstikmand” og påstår det var EUs’ fortjeneste migrantruten over Balkan blev lukket.

Frygten for en enkelt syrisk tændstikmand anholdt i Rødby bør ikke overskygge glæden over de mange, der pågribes og afsløres i EU-landene.

EU har lukket VestBalkan ruten, indgået en effektiv aftale med Tyrkiet, hjulpet Libyens kystvagt, destrueret hundredvis af menneskesmuglerbåde i Middelhavet, sikret over et dusin hjemsendelseaftaler og etableret et fælles europæisk kyst og grænseværn, der med Frontex har styrket kontrollen med de ydre europæiske grænser.

Af andre deltagere er inviteret de radikale politikere Sofie Carsten Nielsen, Morten Helveg Petersen og Christian Friis Bach der nu er ansat i lobbyorganisationen “Dansk Flygtningehjælp”. Dertil er den socialdemokratiske masseindvandringstilhænger Stine Bosse med i panelet selvom hun også kommer fra samme organisation som Bjarke Møller. Ud af de ni deltagere i panelet er de fem erkendte radikale eller pro-masseindvandringstilhængere og udgør dermed over halvdelen.

ANNONSE

Alene det der er deltagere for lobbyorganisationer for masseindvandring og herunder fire radiale politikere, nutidige eller tidligere op imod tre andre gør, at debatten bliver mere eller mindre illusorisk og fremtræder som ren propaganda.

Altinget der reelt er et nicheprodukt på nettet får i øvrigt massiv mediestøtte af staten og dermed skatteyderne. Destoværre er de manglende alsidighed og vinkling.

Ovenstående er ikke en vurdering af hvorvidt der skal være grænsekontrol eller ej selvom andre lande som Frankrig og Sverige har det. Ovenstående skal ses som en illustration hvor lidt reel pressefrihed der er i Danmark fordækt under holdningspåvirkning.

Altinget.dk – Direktør i tænketank: Det er på tide at droppe dansk grænsekontrol

Journalista – Underskud på underskud hos Altinget : Mediestøtte på 26 millioner kroner kanaliseres rundt i presset koncern – hvor ejeren har sikret sig selv

ANNONSE