Kommentar

En person, der kalder sig Onkel Reje, fornøjer sig med for skatteydernes penge at opføre sexoptrin for børn iført SM-udstyr. Venstrefløjen synes, det er alle tiders, at Danmarks Radio på denne måde vil seksualisere børn, samtidig med at pædofili vist nok – indtil videre – er forbudt.
Det kan naturligvis ændre sig.
Sex-showet har fremkaldt utilfredshed blandt danskere, der ikke bryder sig om den nye bølge, som skvulper ind fra USA, hvor transkønnethed, kønsoperationer på mindreårige, drag queens og LBTQ er højeste mode. Men hvis man ikke stiller op på den rabiate venstrefløjs side i kulturkrigen, er det udtryk for en hetz, meddeler DR. Onde mennesker med skumle motiver nægter at se det indlysende gode i onanishows for børn. Enhver kritik af venstrefløjens seneste kulturelle manifestationer er nemlig altid lig med hetz.
Andre mener, at det ikke er noget at hidse sig op over. Som en skriver på Facebook: ”Onkel Reje er bare så langt nede i rækken af problemer, at det ikke er værd at beskæftige sig med.”
Sådan ser venstrefløjen imidlertid ikke på sagen, og det er fuldt forståeligt. Venstrefløjens ideologer og aktivister har nemlig indset, at de for at kunne realisere deres drøm om et totalitært samfund må få befolkningen til at kappe forbindelserne til den overleverede kultur. Alt det der med far, mor og børn, slægternes gang, seksuel lavalder og fædreland. Vi skal indstille os på en ny tid med en ny kultur og moral – eller rettere fravær af moral – for ellers bliver vi svære at styre. Det er børnelærdom for ethvert diktatur – fra de franske revolutionære i 1789 til bolsjevikkernes Rusland, til Nazityskland og til Maos Kina.
Et nyt politik system forudsætter en ny kultur. Det har Danmarks Radio helt ret i.
Også direktøren for Bornholms Museum, Jakob Seerup, fornemmer tidens ånd og er derfor gået til angreb på Bornholms Thehandel, hvis ejer, Philip Brandt, er mindre end glad for den nye kulturs udfoldelser. ”Man skal”, skriver direktøren på Facebook, ”tænke sig om, hvis man overvejer at købe sin the i Brandts butik i Rønne.”
Jeg har fulgt Seerups råd og tænkt mig om, og vil derfor snarest gå på indkøb i Bornholms Thehandel, selvom jeg bedre kan lide kaffe.
Som Tv2/Bornholm kunne meddele i 2017, holder Jakob Seerup af at formidle kulturhistorie. Alligevel vil jeg foretrække at holde mig fra Bornholms Museum, selvom direktøren i den kommende tid nok vil formidle mange spændende seksuelle variationer.

 

 

ANNONSE