Kopierede/fra hoften

Har du hørt om Frederik Preisler? Måske ikke – men han er en af de mere fremtrædende i de venstreliberale og grænsende til det venstreradikale miljø i Danmark der lever højt af det som den slags ellers ikke bryder sig om – markedsøkonomi.

Han er tidigere såkaldt kreativ direktør i mediebureaueret Propaganda McCann og som i 2005 til medierne udtalte han “skammede sig over Dannebrog”.

“»Er du da vild. Det tør jeg da ikke. Det er da et pænt kvarter det her. Der er jo ikke et flag fremme herude, selvom det jo ellers netop på St. Bededag er officiel flagdag. Men der er ingen ordentlige mennesker, der tør flage mere,« siger Frederik Preisler”.

»Dannebrog svinges i dag mest af de mennesker, der ligger fjernest fra de idealer, som dannebrog burde være symbol for”

BT – 23. apr. 2005 Han er flov over det danske flag

I dag er han direktør for bureauet Mensch og selvom han er blevet 13 ældre er hans had ikke mindsket.

»Jeg er sikker på, at København fremtræder væsentligt mindre fremmedfjendsk og tillukket, end Danmark som nation gør. Man kan fristes til at sige, at København er festversionen af Danmark, når vi skal holde skåltaler,« siger han.

Berlingske – Hovedstaden i international storby-elite: »København er festversionen af Danmark, når vi skal holde skåltaler«

Frederik Preisler sidder i øvrigt sammen med Lisbeth Knudsen fra mediet Mandag Morgen i bestyrelsen for de såkaldte VL-grupper som er et netværk af virksomhedsledere.

VL – Bestyrelse

ANNONSE