Nyt

 

I en rapport fra The Heritage Foundation meldes det at asylsøgere og flygtninge i Europa har dræbt og såret nær 1000 personer siden 2014. 16 procent af de totale jihadangreb involverede asylsøgere eller flygtninge. IS har direkte forbindelse til de fleste af terrorplanerne og terrorangrebene og Tyskland har været mest udsat for disse. Syrere er oftere involveret end andre nationaliteter, skrives det.

Næsten tre fjerdedele af jihadisterne udfører terror eller bliver afsløret i planer om det i løbet af de to første år efter at de er ankommet til Europa. Mens radikaliseringen plejede at finde sted udenfor Europa, er det nu blevet mere almindeligt at radikaliseringen sker i Europa.

I rapporten konkluderes det, at Europas reaktioner på migrationen har været utilstrækkelige og at den har øget terrorfaren dramatisk. Europæiske ledere må indrømme de fejl, de har gjort og kontrollere migrantstrømmen strengt i fremtiden.

ANNONSE

Europæere havde ret da 59% i 2016 mente at migrantstrømmen ville lede til flere terrorangreb. Folks fornemmelser var korrekte, skriver The Heritage Foundation.

Undersøgelsen viste at der var 194 islamistangreb i Europa fra januar 2015 til december 2017. Totalt blev 357 personer dræbt og 1.678 såret.  32 af disse angreb involverede asylsøgere eller flygtninge. The Heritage Foundation har opsat en liste over jihadisterne:

Daily Mail    The Heritage Foundation

 

ANNONSE