Nyt

DR korrespondent Anne Gaarslev skriver nu om sagen fra Sverige hvor et medie har undersøgt om børnehaver vil følge forældres krav om tørklæder på deres børn skal bæres selvom barnet ikke vil have det på.

Ud af 40 børnehaver i Gøteborgområdet sagde 27 ja. Ledelsen ville tvinge barnet tørklædet på selvom det ikke ville have det.

Ud over DRs Anne Gaarslev kalder svenskere for “gammelsvensker” og dermed mener arabere og andre er “nysvenskere” og svenskere så er artiklen bemærkelsesværdig ved den omtaler en række af de kulturberigelser masseindvandringen har påført Sverige. I skoler chikaneres elever der ikke bærer tørklæder, piger der ikke vil tvangsgiftes og springer ud fra balkoner eller gemmer en teske i deres trusser når de skal hjemsendes og giftes.

Måske en ny linje i DR?

DR

 

ANNONSE