Kommentar

Efter at Renaud Camus skrev bogen Le Grand Remplacement om den store utskiftningen av Europas befolkning, blev han anklaget for rene konspirationer, og alle henvisninger til teorien blev afskrevet som højreekstremisme. Men virkeligheten kan ikke længere skjules.

I Sverige, dette post-demokratiske land, som har en alt for lang grænse mot Norge, er nu hver tredje fødende kvinde utenlandskfødt. Antallet af etniske svenskere synker på grund af for lave fødselstal, mens indvandrerbefolkningen vokser hurtigt. For det er ikke bare den massive indvandring, som påvirker demografien i nabolandet, skriver Samnytt.

 

Det är inte bara Sveriges exceptionellt höga massinvandring som driver på utvecklingen utan också att utlandsfödda kvinnor står för en allt större andel av nativiteten. Detta samtidigt som svenska kvinnor föder allt färre barn

I halvfjerdserne havde kun én af ti nyfødte udenlandsfødte mødre. I dag er tallet omkring en tredjedel. I byer som Malmö og Södertälje er svenskerne allerede i mindretal.

Ifølge prognoser fra SCB vil udviklingen bare forstærkes i årene som kommer. Det er kun et spørsmål om tid før svenskere er i mindretal i det som en gang var Sverige.

Hvem der får børn betyder noget for, hvordan det svenske samfund vil udvikle sig. Tendensen er ikke lovende, for at sige det forsiktigt.

Samtidigt som andelen utlandsfödda mammor ökar, är det bland dessa också jämfört med tidigare avsevärt fler som är födda i geografiskt och kulturellt avlägsna länder, vars barn föds in i parallellsamhällen och segregation med osvenska värderingar.

Foreløbig er andelen indvandrere så tilstrækkelig «lav», at der totalt set fødes færre end der begraves i Sverige. Men masseindvandringen sørger for at befolkningen alligevel øger. Og snart vil andelen indvandrere nå brydningspunktet, hvor antallet fødte passerer antallet som dør. Da får man en rent indvandringsdrevet befolkningsvækst.

ANNONSE

Dette er Le Grand Remplacement i praksis. Befolkningen skiftes ud, som Bertold Brecht forudså. Brecht foreslog sarkastisk at oppløse folket og vælge et nyt. Svenske politikere oppfattede det sarkastiske budskab som en opskrift.

Men selv SCB forsøger, som vort eget SSB, at skjule realiteterne.

I SCB:s demografiska långtidsprognos ser man i motsats till nuvarande en utplaning av andelen utlandsfödda mammor och efter 2070 till och med en liten minskning. Det är oklart vad myndigheten grundar den prognosen på.

Man behøver ikke en magisk Vedum-kalkulator for at forstå at med 100.000 nye «svenskere» ind hvert år, og med højere nativitet blandt udenlandsfødte end blandt svenskere, så er endestationen et Sverige med en stadig lavere andel svenskere.

I løbet av nogen tiår er svenskerne i mindretal i deres eget land. Vi nordmænd går ad den samme vej, om end i et lidt lavere tempo.

Var tredje barnaföderska nu invandrare

Oversættelse – Snaphanen.dk

ANNONSE