Nyt

På twitter efterlyser Vestegnens politi denne mand

Mand, 25 år, udenlandsk af udseende, mørkt fuldskæg, kortklippet hår i siderne og længere på toppen. Iført sorte sko med hvid sål, sorte bukser, sort jakke med hvide striber på ærmerne på gerningstidspunktet.

Vestegnens Politi

Efterlysningen kommer efter der har været skyderi i Albertslund som har medført politiet har indført visitationszoner:

Baggrunden for beslutningen er to skudepisoder med 6 timers mellemrum. Torsdag kort før kl. 1736 blev der affyret op mod 15 skud ved Storkens Kvarter 8A, hvor en 20-årig mand blev ramt af skud i benet. Senere på aftenen umiddelbart før kl. 23.57 blev der skudt i Rødovre nær ved en tankstation på Roskildevej 360. I forbindelse med skyderiet blev en 18-årig mand ramt af et strejfskud i foden.

Vestegnens Politi

ANNONSE