Kopierede/fra hoften

Ryd forsiden: TV2News har bragt et fornuftigt program om amerikansk politik

Her til aften havde “Verden ifølge Trump” besøg af Anna Libak, David Trads og Jesper Steinmetz. Man imødeså programmet med mismod, for de to sidstnævnte plejer at excellere i halvkvædede viser og de seneste rygter fra den venstreradikale presse.

Men en omvæltning er indtrådt, for pludselig lød de oprigtigt interesserede i, hvad der i grunden foregår derovre.

Anna Libaks udtalelser har altid været præget af fornuft, men nu viste også Trads og Steinmetz analytiske evner, som man ikke havde tiltroet dem. Alle kunne godt se, at Trump har adskillige pointer, som appellerer til vælgere blandt såvel republikanere som demokrater. Libak leverede en fremragende analyse af de sikkerhedspolitiske årsager til Trumps handelspolitik. Og der var meget mere.

Som en kendt mand sagde: Der er større glæde over en omvendt tv-kanal end over så meget andet.

Man får mistanke om, at Trump-bølgen omsider er skyllet ind over de danske kyster. Eller er de bare blevet ramt af klarsyn?

ANNONSE

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten