Nyt

“BOYKOT FREDERIKSBERG CHOKOLADE…Føj…Tankeløse tosser!” lyder den hadske ordre fra medieelitens brigadegeneral – David Trads.

Venstrefløjens glubske ulvekobbel har udset sig et nyt offer.

Denne gang er der tale om en mindre chokoladebutik i hovedstadsområdet, der skal boykottes og lægges i ruiner af venstrefløjens opflammende had.

Initiativtageren til den politiske hetz er journalisten David Trads, der er tidligere folketingskandidat for Socialdemokratiet.

David Trads er kendt som en af de mest indvandrervenlige samfundsdebattører i landet, og hans hadske boykotstrategi koger nu over i sommervarmen.

Den lille chokoladebutik ‘Frederiksberg Chokolade’ har formastet sig til at ville forære 50 kunder en ‘eskimo is’ med tilhørende flødebolle.

Det sker som et modsvar til tidens hysteriske racismedebat og anklager mod alle, der ikke indordner sig under den venstreorienterede dagsorden.

Indehaveren af den lille chokoladebutik, der ligger på det mondæne Frederiksberg Allé, er tydeligvis ikke en del af den politisk korrekte magtelite i Danmark. Og det skal koste butikkens dens levebrød, mener journalist og politiker David Trads.

Problemet er, ifølge David Trads, at chokoladebutikken ikke vil slette navnet ‘eskimo’ fra sit issortiment. Et navn, der i den politisk korrekte elite bliver betegnet som racistisk overfor befolkningsgrupper i det arktiske område.

Desuden er David Trads rasende over formuleringen ‘…..kys’. En betegnelse for en flødebolle, der har en reference til en sort person.

Et ord, der allerede er gjort så kontroversielt af den ræverøde elite, at man ikke engang kan skrive det på sociale medier.

David Trads er ikke bare venstreorienteret journalist. Han har også en omfattende politisk karriere bag sig på venstrefløjen. Ved det seneste folketingsvalg i 2019 stillede David Trads op for Socialdemokratiet – et parti han også var kandidat for i 2004. Den ræverøde journalist har yderligere forsøgt at blive opstillet for Det Radikale Venstre samt flere andre partier.

ANNONSE

David Trads var æresgæst og holdt tale, da Alternativet fejrede sin femårs fødselsdag i 2018.

Det er ikke første gang, at David Trads prøver at ødelægge andre menneskers liv.

Da David Trads i 2003 er chefredaktør for Information, beskylder han en daværende kommunikationsrådgiver i Kirkeministeriet for højreekstremisme og naziforbindelser.

De nedrige nazibeskyldninger resulterer i, at embedsmanden må tage sin afsked og forlade ministeriet. En mands liv er ødelagt.

Information udsender efterfølgende en beklagelse over at have fejlinformeret offentligheden og betaler offeret 60.000 kroner i erstatning. David Trads nægter på det tidspunkt at undskylde i sagen. Først ni år senere udtrykker David Trads sin beklagelse og konstaterer, at han “havde begået en stor journalistisk fejl”. Ved samme lejlighed indrømmer David Trads, at han var “fej”.

Nu er den ‘feje’ David Trads og hans røde lejesvende på banen igen. Denne gang er det en lille chokoladebutik, der måske skal dreje nøglen om, hvis det står til den hadske kultur- og medieelite i Danmark.

David Trads har i skrivende stund allerede fået følgeskab af flere personligheder fra venstrefløjen. Det drejer sig om den tidligere DR-nyhedsvært Anja Bo, forfatteren Merete Pryds Helle, sladderjournalisten Nikolaj Vraa, DR-studieværten Sandie Westh, filmproducenten Meta Louise Foldager samt forfatteren og digteren Cecilie Lolk Hjorth, der tidligere har ernæret sig som prostitueret og intimmassøse.

Dette halsende kobbel af glubske køtere vil gøre det af med endnu en selvstændig erhvervsdrivende i den politiske korrektheds navn.

Alle nationalsindede danskere bør støtte op om ‘Frederiksberg Chokolade’, der IKKE ligger på knæ for racismeanklager og venstrefløjens magtbegær.

ANNONSE