Dag: 6. juni 2018

Anders Monsen Askevold (1834-1900) Olje på lerret, 47 x 63 cm, privateie. Den unge Anders Monsens tegnerbegavelse ble tidlig oppdaget, og allerede i 1847 fikk han undervisning i Bergen. I 1855 fikk han mulighet til å reise til Düsseldorf som Hans Gudes privatelev, og deretter som elev i akademiets landskapsklasse. Senere ble det også studieopphold […]

Les Mer...

Siden valget i 2015 har Socialdemokratiet forsøgt, at lægge afstand til de radikale og deres udlændingepolitiken. Men hvad sagde Helle Thorning i 2009 inden valget i 2011?

Les Mer...

  Efter Mette Frederiksens afstandstagen til Det Radikale Venstre og deltagelse i en eventuel socialdemokratisk regering efter valget er der skinger retorik fra partiets formand Morten Østergard der sammenligner DF med fascister og advarer mod de økonomiske følger et samarbejde mellem S og DF vil medføre. –Sådan et rødbrunt kabinet, der med socialdemokratisk regering med […]

Les Mer...

Tirsdag modtog politiet i Berlin anmeldelse om der skulle være set to personer der løb ind i en skole med skydevåben. Skolen ligger i bydelen Wedding der er indvandringstung.

Les Mer...

«Jihadister og landsforrædere er ikke værdige til at være danskere», skriver det danske folketingsmedlem Naser Khader med rødder i Syrien.

Les Mer...

Temaet for arrangementet i år er, hvordan den snigende islamisering af Vesteuropa kan stoppes og vendes til en remigration.

Les Mer...

Udtrykket skyldes Anders Langballe fra fjernsynet, som kommentar til, at Mette Frederiksen ikke vil have De radikale med i sin eventuelt kommende regering. Det må vel så også betyde, at hun vil afskrive resten af venstrefløjen.

Les Mer...

Skal det opfattes sådan, at Danmark nu slutter sig til en stadigt voksende kreds af lande rundt om Tyskland, der vil inddæmme den opfindsomme stormagts tredje undergangsprojekt på bare hundrede år?

Les Mer...

Imam Tawhidi, som gerne kalder sig «The Imam of Peace», er udelukket fra Facebook i 30 dage. Årsag: Han har ytret sig sarkastisk om Hamas.

Les Mer...

Mit land, det ligger ned, men vi kan endnu rejse det, hvis vi mander os op. Midlerne findes. Ikke på europæisk plan, desværre, hvilket kun gør det nationale svar desto vigtigere. Jo længere tid, vi venter med at tage midlerne i anvendelse, jo mere drakonisk må vi ty til dem senere for vore børn og børnebørns sikkerhed.

Les Mer...