Nyt

Arrangementet afholdes i år for sjette år i træk.

 Temaet for arrangementet i år er, hvordan den snigende islamisering af Vesteuropa kan stoppes og vendes til en remigration.

 Talere på tidligere års folkefester har bl.a. været den norske bestseller-forfatter Hege Storhaug, den tidligere CIA-ansatte, nu vicepræsident for en konservativ tænketank Claire Lopez, Mogens Camre, Lars Hedegaard, Ole Hasselbalch, Helmuth Nyborg, Søren Hviid Pedersen og Jeppe Juhl.

 Efter Petr Bystrons tale på årets folkefest er akkrediterede journalister fra nogle få udvalgte medier indbudt til at interviewe og stille spørgsmål til den prominente AfD-politiker.

Folkefesterne har i de foregående år behandlet, hvordan demokratiet i Vesteuropa har været under angreb både gennem ukontrolleret immigration fra den Tredje Verden og den derved afstedkomne religiøse fanatisme og ustabilitet, men også gennem voldelige autonome kredse.

I år bliver temaet som skrevet, hvordan denne udvikling kan stoppes og reverseres.

 Efter talerne på årets folkefest, der holdes søndag eftermiddag, d. 24. juni, fra kl. 12-18 på Uddannelsescenteret Christiansmindevej 2 uden for Jægerspris, vil der være rig lejlighed til at netværkning, erfaringsudveksling og hygge.

ANNONSE

Tilmelding sker på www.folkefesten.dk eller kontakt@folkefesten.dk

 

 

Red., Tæksten er arrangørernes

ANNONSE

Mest læst