Nyt

 

Efter Mette Frederiksens afstandstagen til Det Radikale Venstre og deltagelse i en eventuel socialdemokratisk regering efter valget er der skinger retorik fra partiets formand Morten Østergard der sammenligner DF med fascister og advarer mod de økonomiske følger et samarbejde mellem S og DF vil medføre.

–Sådan et rødbrunt kabinet, der med socialdemokratisk regering med SF og Dansk Folkeparti som grundlag – skulle de være i stand til at øge muligheden for at investere i fællesskateb? Det har jeg svært ved at se

(Dagbladet Børsen onsdag den 6, juni 2018, side 16 – ikke online).

Han lægger i interviewet særligt vægt på S og DF vil forhindre rekruttering af udenlandsk arbejdskraft.

På partiets side skriver han videre om noget han kalder “grænsebomme”, at det ikke er en del af det han mener er løsningen. Han mener derimod “grænsebomme” mm. er en del af problemet. Det fremgår omvendt ikke, han mener de åbne grænser og islamismen er et problem i Danmark eller Europa.

– For os er burkaforbud, smykkelov, stop for kvoteflygtninge, uddannelsesloft, grænsebomme, stop for uden-landsk arbejdskraft, fattigdomsydelser, dobbeltstraf, tvangsvuggestuer og stopprøver i børnehaveklassen ikke en del af løsningen. Det er en del af problemet.

Radikale – Fremad

 

 

 

ANNONSE

Mest læst