Dag: 21. maj 2018

Nikolai Astrup (1880-1928) Fargetresnitt med håndkolorering, 36,6 x 46,9 cm, privateie. Soleienatt er en av godbitene i auksjonen Fokus 1900 hos Grev Wedels plass auksjoner, torsdag 31. mai kl. 18.00. Bildene blir vist i GWPAs lokaler i Den gamle Logen i Oslo, like ved Museet for samtidskunst (tidligere Norges bank) og det gamle Militærhospitalet i […]

Les Mer...

  Flere maskerede mennesker har skudt på unge mennesker med automatvåben nær et kulturcenter i Marseille, rapporterer en fransk avis. Ifølge avisen La Provence ankom gerningsmændene i tre biler og åbnede ild med Kalashnikov-rifler. The men, armed with the machine guns and wearing hoods, arrived in three vehicles before opening fire on a group of […]

Les Mer...

Franske aviser melder om maskerede personer der skyder mod unge mennesker udenfor et kulturcenter i Marseille. De maskerede skal være udstyret med automatgevær. De dukkede op i tre biler Three vehicles with the masked individuals arrived in the city’s district of Busserine at 5pm local time, France’s ACTU17 said. Police exchanged fire with the shooters […]

Les Mer...

I februar 2016 beregnede professor Matthias Lücke fra Kieluniversitetet, at omkostningerne knyttet til masseindvandringen – bare for 2016 – ville være 25,7 milliarder euro. Omkostningerne ville stige til 37 milliarder euro i 2017 og øges yderligere til 55 milliarder euro pr. år inden 2022.

Les Mer...

Politikere, skriverkarle, bisper og præster, skuespillere og taskenspillere, universitetslektorer og andre skolelærere vil selvfølgelig benægte det med piber og trommer. Men vi andre ved det godt: Islam er i fuld gang med at æde Europa og hjælpes beredvilligt afsted med forehavendet af ovennævnte starutter.

Les Mer...

Som med Poul Madsen og Ekstra Bladet er der kynisme og et behov for at misinformere omkring de fatale følger af masseindvandringen fra muslimske lande og fakta er en af ofrene.

Les Mer...

manden, som blev sendt ind for at spionere mod Trump-kampagnen og måske også fungere som agent provocateur, er Cambridge-professoren Steven Halper.

Les Mer...

Skandalerne omkring den føderale tyske migrations- og flygtningemyndighed (BAMF) ser ikke ud til at tage nogen ende – særlig ikke i Bremen, hvor en tidligere leder i myndigheden i perioden 2013–16 anklages for at have godkendt 1200 asylansøgninger, som ikke opfyldte kravene. 

Les Mer...

Præsident Donald Trump vil have svar på om Obama administrationen eller FBI havde spioner placeret i hans valgkampagne.

Les Mer...

Montenegro, som oplever en stigning i antallet af migranter som passerer gennem landet på en ny rute til EU, overvejer at bygge et pigtrådshegn på grænsen til Albanien for at stoppe migrantstrømmen, sagde en regeringstalsmand søndag.

Les Mer...