Nyt

Parthenon-templet på Akropolis i Athen. Foto: Patrice Garcia / Wikimedia Commons.

 

Græsk politi har arresteret en bande af algeriere i alderen 16 til 21 år, som under knivtrusler røvede turister og lokalbefolkningen i Athen for værdisager som telefoner, tegnebøger og kameraer, skriver The Times’ korrespondent Anthee Carassava.

Fænomenet er ikke isoleret: I den græske hovedstad klages der over migrantbander som røver folk i nærheden af turistattraktioner, som f. eks. Parthenon-templet på Akropolis.

 

Det seneste røveri involverede en 21-årig spansk mand, der blev behandlet på sygehuset for snitsår på højre arm, efter at han havde forsøgt at undgå at blive røvet af mindst 5 personer, som man mener er pakistanere.

Af og til går det værre end nogle snitsår i armen:

I marts slog banden næsten en 23-årig turist ihjel. Han greb ind da banden chikanerede hans 19-årige kæreste i det centrale Athen. Angrebet førte til en menneskejagt i byen og 200 ekstra betjente blev sat ind til at beskytte turisterne, nu hvor højsæsonen for turister begynder.

Italienske byer er også genstand for lignende problemer. Mange migranter hænger fast i begge lande.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet