Uncategorized

Kriminalteknikere undersøger bilen tilhørende den tidligere græske statsminister og centralbankchef Lucas Papademos, efter at en brevbombe detonerede og sårede både ham og hans chauffør i Athen 25. maj i år. 

 

Græsk politi har pågrebet en 29 årig mand og sigtet ham for at have sendt brevbomber til flere europæiske ledere.

Manden, som beskrives som venstreekstremist, blev pågrebet lørdag i det politiet kalder et «ekstremisthus». Efterforskere fandt våben, eksplosiver og falske dokumenter i huset, og de leder nu efter andre skjulesteder for ekstremistmiljøet.

Den 29-årige er sigtet for at have sendt brevbomben, som i maj sårede den tidligere græske statsministeren Lukas Papademos alvorligt.

I marts blev en brevbombe sendt til kontoret tilhørende Tysklands daværende finansminister Wolfgang Schäuble, men ingen blev såret. Brevbomberne blev også sendt til Den Internationale Valutafonds (IMF) kontorer i Paris.

ANNONSE
ANNONSE