Nyt

De utallige overgreb mod unge britiske piger har resulteret i mange retssager. Denne gang var det fire kurdere bosat i Newcastle, som blev idømt 32 år og ni måneder tilsammen for at have begået systematiske seksuelle overgreb mod unge piger.

De fire kurdere var alle illegale migranter, som kom til Storbritannien for derefter at søge asyl. Tre af dem havde fået tilkendt asyl.

Ofrene blev narret med alkohol til «fester», hvor de ble sendt på omgang. De blev også udsat for trafficking i området omkring Newcastle, hvor de blev fragtet fra hus til hus og udsat for seksuelle overgreb. Pigerne var knapt nok teenagere – så unge som 13 år.

Ofrene lider af panikanfald, depression og selvmordsforsøg som følge af de traumatiske overgreb. Men sex-grooming finder fortsat sted i stor skala, og retssager som denne kan man ikke se en ende på.

ANNONSE

Daily Mail

ANNONSE