Kommentar

Telford – en lille by med tusindvis af unge ofre for grooming og seksuelt misbrug. Små piger blev gruppevoldtaget med en pistol mod tindingen. Mindst 30 mænd drev et “voldtægtshus” med utallige ofre. Misbrugerne var muslimske mænd, og ingen gjorde noget ved det, fordi det kunne opfattes som stødende. Det har stået på i generationer, skriver BBC.

Det tog tid, før BBC kom på banen ved at rapportere om de systematiske overgrebssager i Telford i England, en søvnig lille by med få immigranter. Men de muslimske mænd, der boede der, misbrugte sårbare små piger år efter år.

Den 13. marts 2018 skrev vi en artikel med overskriften BBC ville ikke rapportere systematiske voldtægter af britiske piger:

Søndag avdekket Daily Mirror en af ​​de værste sex-grooming-skandaler, der er dukket op i Storbritannien. 1000 piger i den lille by Telford i Shropshire har været udsat for systematiske voldtægter gennem mange år, flere af dem kun 11 år gamle.

Telford har en befolkning på 155.000, og man frygter, at overgrebene her er de værste – med 1.000 ofre. Til sammenligning blev Rotherham anslået til 1.500 ofre – men Rotherham har 260.000 indbyggere.

De pakistanske voldsmænd nøjedes ikke med at voldtage og tvinge pigerne til prostitution – de dræbte endda flere af pigerne for at skræmme de andre.

Et af ofrene, der blev groomet og udnyttet, efter at hendes mobilnummer blev solgt til pædofile, siger:

“Jeg hadede det, der skete, og mine voldsmænd gav mig kuldegysninger, men jeg fik at vide, at hvis jeg fortalte det til nogen, ville de gå efter min lillesøster og fortælle min mor, at jeg var prostitueret. Nat efter nat blev jeg tvunget til at have sex med flere mænd i grimme kebabbutikker og beskidte huse. Jeg skal have modtaget p-piller fra en lokal klinik mindst to gange om ugen, men ingen stillede spørgsmål. Jeg blev gravid to gange og fik to aborter. Blot timer efter den sidste abort blev jeg taget med af en af ​​mine voldsmænd for at blive voldtaget af flere mænd. Det værste øjeblik kom lige efter min sekstenårs fødselsdag, da jeg blev bedøvet og gruppevoldtaget af fem mænd. Næste dag kom bandelederen hjem til mig og sagde, at han ville brænde huset ned, hvis jeg sagde så meget som et ord til nogen om, hvad der var sket.”

Indtil videre er 70 børnemisbrugere fra Telford blevet identificeret, og det antages, at der er langt flere.

Lucy Howe blev dræbt af overfaldsmændene sammen med sin søster og mor. De døde i en husbrand. Lucy blev 16, og hendes kæreste Azhar Ali Mehmood blev dømt for mordene, men blev aldrig anklaget eller dømt for de overgreb, han havde begået.

ANNONSE

Et andet offer, “Louise”, fortalte om et af de overgreb, hun blev udsat for:

“Restaurantejeren tog mig rundt om hjørnet fra restauranten, og han ville have sex med mig. Så holdt han mig nede, så alle restaurantpersonalet kunne gøre det mod mig. De sagde, at de ville sprænge mit hus i luften og dræbe mor og far. De sagde, at de ville voldtage min mor, hvis jeg fortalte det til nogen. Og efter det, der skete med Lucy Lowe, sagde de, at jeg ville være den næste.”

Flere af de misbrugte piger er døde i “ulykker” i Telford. Becky Watson var kun 13 år gammel, da Ahmed Nawaz kørte hende ned i 2002. Han forklarede dette som “en joke, der gik galt”.

Vicky Round var en veninde af Becky og blev misbrugt af samme bande. Hun døde som følge af en overdosis:

Efter at Daily Mirror bragte historien om de 1.000 ofre i 2018, og de andre britiske aviser fulgte trop, var der mærkeligt stille på BBC.

Douglas Murray bemærkede, at den enorme misbrugssag ikke var at se på BBCs hjemmeside. Ikke engang på BBCs lokale nyhedsside for Shropshire!

Douglas Murray skrev med en skarp pen i The Spectator:

Du kigger måske på det og tænker ‘Jamen, der sker en helvedes masse i verden i øjeblikket, som måske har højere prioritet’. Som den forstyrrelse ved finalen i Crufts hundeudstilling. Og den historie om en eks-fodboldspiller, der spytter efter en kvinde i hendes bil. Hvilken chance har voldtægten af 1.000 unge piger i sådan en konkurrence?

Også Nick Ferrari hos LBC lurede på, hvorfor BBC ikke ønskede at rapportere om sex-overgrebene. Han sagde at det ikke passede med BBCs agenda.

“Den er stor nok til at være hovedhistorien i Daily Mail, den næststørst sælgende avis i landet, den er stor nok til at komme på nyhedssiderne i alle aviser.

«Og ikke et ord på BBC.

“Ved du hvorfor? Bare fordi det ikke passer til din dagsorden, bare fordi du synes, det er svært. ‘Åh skat, vi vil ikke gøre nogen ked af det’.

Men nu må også BBC skrive om de rasistiske overgrepene, hvor muslimske mænd voldtager hvide britiske piger. Det har stået på i generationer, skriver BBC, der citerer en undersøgelsesrapport fra området. Telford er en lille by, kun 157.000 indbyggere, altså langt mindre end Odense. Omkring 85 procent er hvide briter, men det er ikke dem, der er involveret i gruppevoldtægterne – de er kun ofrene.

Grooming starter ofte med, at pigerne bliver venner eller kærester med muslimske drenge. De bliver tilbudt alkohol og bliver ofte også bedøvet. De bliver derefter givet videre til ældre muslimske mænd for systematisk misbrug.

Et af ofrene fortalte, at groomingen startede, da hun var 11 år gammel, og at hun blev transporteret fra Wales til Telford, da hun som 14-15-årig blev præsenteret for ældre mænd, og det seksuelle misbrug begyndte.

Hun fortæller:

“Vi blev taget med til disse lejligheder.”

”Jeg kan huske, at alt var grønt, det var så gammeldags, og der var ingen tæpper eller noget.

“Det ene værelse havde madrasser på gulvet, det andet værelse havde to senge skubbet sammen.

“Du gik derind, og så ville du bare være, “du på den madras, du på den seng,” ligesom, og der kom en strøm af mænd ind.

“Jeg ved ikke, om det var de samme mænd, men det var konstant.”

Mindst tredive mænd drev deres eget «voldtektshus», skriver Daily Mail

Selv nu bliver ofrene igen ofre. Samantha Smith tog sin historie til GB News  og blev interviewet af Mark Steyn. Efter at have talt med Mark Steyn for anden gang, sagde hun, at politiet ankom til hendes hus sidste onsdag og “aggressivt og vedvarende bankede” på hendes dør og krævede detaljer om hendes optræden på GB News.

»Det føltes, som om jeg var en kriminel, der blev afhørt på min egen hoveddør. Jeg troede et øjeblik, at jeg ville blive anholdt.”

Samantha Smith

Formanden for undersøgelseskommissionen, førsteanklager Tom Crowther, udtaler:

“Utallige børn blev seksuelt overfaldet og voldtaget. De blev bevidst ydmyget og nedværdiget. De blev delt og handlet. De blev udsat for vold, og deres familier blev truet. De levede i frygt, og deres liv blev for altid forandret.”

Pigerne og deres familier blev truet og skræmt af muslimske mænd med netværk over hele landet. Og dette har foregået i Storbritannien i over tredive år. Der er mange ofre for politisk korrekthed fra ”de gode “, som ikke ville støde de muslimske grupper i landet. Der er ingen grund til at tro, at det ikke også sker i Norge og Danmark, dog i mindre målestok. Læs sagen om «Beate» på Trosterud, hvor seks unge mænd blev kendt skyldige i gruppevoldtægt.

Øyvind Thuestad skrev: Det er ikke første gang, jeg sidder i retten og hører mødre til voldtagne norske piger fortælle, at de er flygtet fra multikulturalismen i Oslos østlige bydele.

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE