Nyt

Multikulturen strømmer ind over Danmark, og de populære badelande går ikke fri.

Lalandia i Rødby får onsdag og torsdag i sidste uge besøg af en migrant fra Den Islamiske Republik Iran, der har en særlig seksuel interesse i små børn.

Den 40-årige iranske sexgalning beføler under sit besøg i badelandet mindst tre små piger på otte, 11 og 12 år. Også en ung kvinde i tyverne bliver mål for indvandrerens sexovergreb, da han tager på hende uden på badetøjet.

Iraneren har været meget nærgående ifølge de foreløbige afhøringer:

“Vi har fået oplysninger om, at en 11-årig pige er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse ved beføling, hvor han har haft en finger ind under hendes badetøj og en finger op i numsen på hende,” fortæller en politikommissær fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiet var det en badegæst, der slog alarm til personalet, der tilbageholdt iraneren, indtil politiet ankom. Den 40-årige iraner blev afhørt af politiet i badelandet, men sexforbryderen blev overraskende nok løsladt igen efter afhøringen. Så nu kan udlændingen straks begive sig mod nye spændende vandlande i Danmark.

ANNONSE

Politiet har dog beslaglagt mandens telefon, da politiet skal undersøge om, han har taget billeder af børn i badelandet eller andre steder. Derudover vil politiet undersøge om, man kan bekræfte iranerens aggressive seksuelle adfærd med indhold på telefonen.

Iraneren har søgt asyl i Danmark. Til daglig bor den iranske sexgalning på det skatteyderbetalte Asylcenter Avnstrup ved Hvalsø. Det er dermed Røde Kors’ ansvar at lave en indberetning af manden, da det er Røde Kors, der driver asylcenteret.

Lige nu kender Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til fire ofre for migrantens sexovergreb, men politiet modtager gerne flere oplysninger fra vidner eller andre sexofre i badelandet.

Danske vandlande svømmer p.t. i mellemøstlig multikultur.

I forrige uge var det badelandet i Djurs Sommerland, der havde besøg af cirka 15 migranter, der fremviste den særlige aggressive dominanskultur, der er velkendt blandt migranter.

Mere om den sag her.

Se også
Ny dødelig trend blandt migranter: Skubber folk ud foran toget

ANNONSE