Hovederne på bloggen

“Jeg erkender, at der tilsyneladende er en forskel mellem de danske og udenlandske domstoles praksis…Der står i udlændingeloven, at vi skal udvise, medmindre det med sikkerhed er i strid med Danmarks internationale forpligtelser. Det er min opfattelse, at vi har gået lige til kanten.” 

Mikael Sjöbergs udtalelser vidner om en mand, der i desperation forsøger at bortforklare det uundskyldelige. De to ovenfor citerede sætninger hænger ikke sammen. De er hinandens modsætninger. I den første sætning indrømmer Mikael Sjöberg, at Institut for Menneskerettigheder har ret, og i den anden siger han, at de ikke har. Det er ikke på kanten af afgrunden. Det er hinsides afgrunden. Det er en tilståelsessag…fra en dommer.”

Institut for Menneskerettigheder har i en opsigtsvækkende undersøgelse redegjort for, at Højesteret fortolker de udskældte menneskerettigheds-konventioner udvidende, når de undlader at udvise kriminelle udlændinge. Det er en kæmpe skandale, skriver Uhrskov, der samtidig foreslår, at man tager skeen i en ganske anden hånd, hvis Højesteret ikke strammer gevaldigt op. I så fald bør Justitsministeriet luge ud i rækkerne af dommere og udpege en række nye dommere. Læs Uhrskovs indlæg her

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9942991/danske-domstole-begaar-magtmisbrug/

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)